News Ticker

Strikt persoonlijk: Skin Care van iDDNA® op basis van jouw DNA

iddnatechdna

Zoals je weet bestaat ons lichaam uit DNA. Dat zijn onze bouwstenen waaruit we bestaan. Het bijzondere is dat we allemaal ons eigen DNA hebben. Niemand heeft hetzelfde DNA. Daarom is kennis hebben over je eigen DNA heel interessant. Helemaal als je het hebt over je gezondheid en hoe je op basis van je eigen DNA een levensstijl kunt kiezen die het beste alleen bij jou past.

Vraag het je DNA

Het Zwitserse bedrijf iDDNA® kan je daarbij helpen, want op basis van wat afname van jouw wangslijm met jouw DNA wordt in Amerika een uitgebreid rapport voor jou opgesteld met ruim 50 pagina’s. Dit rapport is gebaseerd op het analyseren van jouw DNA en het testen van ruim 820.000 genen en 1592 biomarkers. Dit is ongeëvenaard.

Genen zijn onderdeel van chromosomen en bestaan uit stukken DNA. Alle genen samen bepalen het functioneren van de cellen waaruit ons lichaam is opgebouwd. Biomarkers zijn indicatoren in het lichaam om bepaalde eigenschappen in het lichaam te meten. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om te bepalen of iemand gaat reageren op een medicijn, om te kijken of iemand ziek is of te bepalen hoeveel risico iemand loopt om een ziekte te ontwikkelen.

iddnasliderpicture

Strikt persoonlijk

iDDNA® is op zoek naar de ID (identiteit) van jouw DNA en kan op basis van jouw uitgebreide rapport diverse conclusies trekken over jouw DNA, jouw huidige gezondheidstoestand en jouw toekomstbeeld en daardoor exact aangeven welke specifieke persoonlijke behandeling jij nodig hebt.

Laten we als voorbeeld huidveroudering nemen. Iedereen heeft daarmee te maken en wil dit maximaal zien te vertragen. iDDNA® is het enige bedrijf dat Skin Care producten heeft, die alleen op jouw DNA zijn gebaseerd. Het is daarom strikt persoonlijk. Ze maken een crème alleen voor jou en deze crème bestaat uit hoogwaardige ingrediënten vanuit de hele wereld. Je krijgt zelfs een App met Kunstmatige Intelligentie die jouw huid voortdurend in de gaten houdt en daardoor leert van jouw huidconditie en jou de juiste adviezen geeft. Je dient dan wel regelmatig een selfie te nemen en zo kan de App zijn werk doen en leren van jouw huid. Dit is allemaal enorm hightech, maar de App is heel simpel en eenvoudig in gebruik.

iddnafoto1

Ander voorbeeld. Stel, uit het rapport blijkt volgens jouw DNA dat je vatbaar bent voor een bepaalde aandoening. Normaal weet je dat niet en stel je je lifestyle daar niet op in. Door gebruik te maken van de module Healthy Nutricion en de App van iDDNA® kun je je lifestyle gericht aanpassen waardoor je deze aandoening zou kunnen vermijden. Je wordt daardoor gezonder en dus ouder en iDDNA® helpt je daarbij.

iddnaleontine

Nieuwe modules

Het Zwitserse iDDNA® staat niet stil en is continu nieuwe producten aan het ontwikkelen. Het komend jaar komt er een sport module die jou helpt op basis van jouw DNA om zo goed mogelijk te presteren op sportgebied en zo zijn er nog enkele modules in ontwikkeling op basis van persoonlijk DNA.

iddnaoverzicht

Nieuwsgierig geworden?

Indien je een brochure wilt aanvragen, de tarieven van de modules wilt weten of meer wilt weten over de modules Skin Care en/of Healthy Nutricion, dan kun je jouw e-mail met vragen sturen naar info@executivebusiness.nl. Executive Business is de Hoofdprovider van iDDNA® in Nederland en zij nemen met veel plezier jouw vragen direct in behandeling.

Mocht je direct een afspraak willen maken voor een Intakegesprek bij jou thuis, dan kun je bellen naar 06 53 89 39 98 of naar 085 30 326 01.

Wil je een ander artikel lezen over Skin Care van iDDNA® klik dan op deze link.

IDNA-logo-

Say hello to your best life!

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1