News Ticker

Prachtig nieuw Welzijn Centrum van NIA – Art of Moves in Naarden

niaslider2

Welzijn betekent het welbevinden van mensen in lichamelijk en geestelijk opzicht en dat is wat NIA – Art of Moves uit Naarden haar tevreden klanten aanbiedt. Niet voor niets staat op hun website te lezen: Body & Soul Education!

anisopendag

Welzijn Centrum met ruim aanbod van classes

De  enthousiaste eigenaresse van NIA – Art of Moves, Irina Anisimova, komt oorspronkelijk uit Rusland en zij heeft eindelijk haar droom zien uitkomen: haar eigen Welzijn Centrum! Hier heeft ze heel lang voor geknokt en nu is het haar gelukt. Na jaren gewerkt te hebben als freelancer in de fitnesswereld en als pianolerares heeft ze haar eigen plek weten te realiseren waar ze haar vele klanten kan ontvangen. Haar prachtige en grote Welzijn Centrum is gesitueerd in sportcomplex de Lunet in Naarden op de eerste verdieping. Als je bij haar enorme ruimte binnenkomt, voel je de positiviteit en de energie bij je binnenstromen. Het  prachtige lichte nieuwe interieur is helemaal afgestemd op plezier, fun, feel good en bewust leven. Na binnenkomst tref je aan de rechterkant de gezellige bamboe bar met fraaie krukken in de ruimte waar ook workshops gegeven worden. Comfortabele banken met bijpassende tafeltjes staan uitnodigend te wachten om de klanten comfortabel plaats te laten nemen. Door de vele ramen is de ruimte heel licht en prettig met vrij uitzicht naar buiten.

Naast deze ruimte tref je links richting de enorme ruimte waar alle classes gegeven worden eerst een fraaie ruimte waar heerlijke massages gegeven gaan worden. Aansluitend is er een mooie toiletruimte met douche.

De allermooiste ruimte zit aan de linkerkant van het gebouw en dat is de enorme ruimte waar Irina en haar professionele team alle classes geven. De enorme vloer is net voorzien van een schitterende houten vloer en links is een hele lange wand met allemaal grote spiegels te zien, terwijl aan de rechterkant heel veel licht binnenkomt via de vele ramen, die de ruimte een hele prettige sfeer geeft.

anis21     anis23

anis24     anis25

Aan het eind van de ruimte is een indrukwekkend beeld van een Boeddha geplaatst. Aan de andere kant is een wand waar de mooie witte piano staat voor de piano- en zanglessen, maar de wand is tevens bestemd om diverse kunstwerken tentoon te stellen van diverse kunstenaars en kunstenaressen uit de omgeving.

anis27

NIA – Art of Moves is vrij vertaald NIA – Kunst van Bewegen. Bij het woord kunst mag je dan ook denken aan kunst aan de wand, want ook het genieten van kunst hoort bij welzijn. Daarom heeft Irina’s Welzijn Centrum ook een beetje de functie van Art Gallery, maar het belangrijkste zijn echter alle classes die worden gegeven.

Welke classes kun je verwachten bij NIA – Art of Moves?

Irina geeft zelf les in diverse classes. Daarnaast werk Irina samen met docenten, die elke week bij Irina hun eigen classes geven.

Irina geeft naast pianoles classes in:

NIA, Zumba, Pilates, Chi Kung, Yoga Zonnegroet, Flow Yoga, Forrest Yoga, Taebo, 5 Tibetanen, Tibetaanse Gymnastiek, Belly Dance, Body & Mind en Mandala Dance.

Haar specialiteit is NIA. Irina: “Mijn basis is NIA. NIA is mijn filosofie geworden, mijn Life Style. NIA staat voor Neuro-musculair Integrated Action en  is een veelzijdige manier van bewegen, waarbij je, door je eigen lichaam te gebruiken, je fitheid en uithoudingsvermogen vergroot op een aangename manier. NIA is voor jong en oud, dus voor iedereen. Voor mij staat NIA voor Now I Am!”

Als je een class bij Irina volgt, ben je aan het einde van de class helemaal blij en voldaan. Het bijzondere van Irina is dat ze op haar unieke eigenwijze les geeft, waardoor geen enkele class van haar hetzelfde is. Bij Irina zul je geen vast omlijnde classes aantreffen, maar classes vol positiviteit, energie en dynamiek. Een class van Irina is echt een aanrader!

Welke classes worden nog meer gegeven?

irina9     ani2

Bent u geïnteresseerd in Tai Chi, dan kunt deze class volgen bij docente Marcela. Classes in Salsa, Kizomba en Axe & Samba worden door dansschool Burnet verzorgd. Docente Susan Koet geeft Chopra Yoga classes. De Do-In Yoga class verzorgt docent Martijn en docente Julie geeft haar classes in Kundalini-Jin-Vinyasa Yoga. Daarnaast geeft docente Liz haar Zumba Gold classes en geeft docent André schilder- en tekenlessen voor kinderen en volwassenen.

Op het rooster kun je zien wanneer welke class wordt gegeven en op Classes & Workshops vindt je alle informatie over het gehele aanbod.

Cadeaubonnen

nia2klein          nia3klein

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Irina Anisimova.

Strippenkaarten

nia4klein     nia6klein     nia5klein

Alle stempelkaarten zijn te bestellen of te verkrijgen bij Irina Anisimova. De senioren stempelkaart is ook geldig voor studenten!

Workshops

De ruimte waar de gezellige bar en zithoek zich bevindt, is de ruimte waar diverse workshops gevolgd kunnen worden. Over de te volgen workshops komt nog aanvullende informatie.

Nog meer mogelijkheden

Het Welzijn Centrum van NIA – Art of Moves heeft door haar grootte voldoende ruimte om diverse parties en dergelijke te geven. Je moet dan denken aan Dance Parties, Pianoconcerten, Bedrijfs- en Privé lessen en Dansuitvoeringen. Heb je plannen in die richting, dan kun je contact opnemen met Irina om alle mogelijkheden over de verhuur en dergelijke door te nemen.

Speciale aanbieding

niavoucher     niavoucher2

Deze voucher is te verkrijgen bij de receptie van sportcomplex de Lunet, cadeauwinkel “Natuurlijk” in Naarden Vesting of aan te vragen bij Irina via contact. Indien je een print maakt van de uitnodiging is dat ook prima. Maak gebruik van deze aantrekkelijke aanbieding en neem twee gratis proeflessen naar keuze!

Irina Anisimova

irina7

Wie is Irina Anisimova?

Irina: “In Rusland heb ik een 7-jarige piano opleiding genoten op de muziekschool. Daarna heb ik 5 jaar op de “staatsuniversiteit voor muziek-pedagogie” gestudeerd met als specialisatie piano, naast o.a. balletlessen en koor dirigeren. Mijn diploma pianolerares en koordirigent heb ik behaald en vervolgens heb ik gekozen voor een carrière als pianolerares. Vanaf mijn 20ste ben ik reumapatiënt geworden en van de arts kwam het dringende advies om in beweging te komen. Daarom begon ik te bewegen en gaf ik in Rusland dansles in mijn eigen dansstudio. Ieder jaar was ik in Moskou voor aanvullende opleidingen. Ik heb vele diploma’s behaald en veel ervaring opgedaan.”

Irina vervolgt: “Dat kwam van pas toen ik naar Nederland kwam. Binnen 1 maand gaf ik mijn eerste danslessen. Noodgedwongen, want ik sprak nog geen Nederlands en was daardoor niet in staat om met leerlingen te communiceren om pianoles te kunnen geven. Na aankomst in Nederland heb ik 9 maanden Nederlandse les gekregen en in de jaren daarop heb ik veel bijgeleerd.”

Bij van Hellemond Sport in Naarden heeft Irina met veel plezier jarenlang dans-, fitness- en bewegingslessen gegeven. De laatste jaren, tot 2013, als freelancer. Daarna is ze zelfstandig onderneemster geworden en heeft Irina gewerkt vanuit het Andreashuis in Naarden Vesting.

Irina is gediplomeerd als Zumba-instructrice, Pilates-instructrice en ze heeft haar diploma Fitness instructrice deel A en Personal Coaching.

In 2013 heeft ze haar NIA White Belt diploma behaald.

Informatie

irina8

Voor meer informatie over alle mogelijkheden, die NIA – Art of Moves biedt, kun je via deze link contact opnemen met Irina Anisimova.

Op deze link kun je het rooster bekijken.

NIA – Art of Moves

Sportcomplex de Lunet (1e verdieping)

Amstersfoortsestraatweg 16, 1411 HD Naarden

E-mail: irina_anisimova@live.nl

Telefoon: 06 – 54 93 20 26

Website: www.niamoves.nl

Photo credit: Amsterdam Today

Video Gallery

Video Credit: Amsterdam Today

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1