News Ticker

Bij restaurant Petossi in Haarlem is het heerlijk culinair genieten

petslider

In Amsterdam kun je de beste restaurants vinden, maar dat geldt ook voor meerdere plaatsen zoals een prachtige plaats als Haarlem. Het vinden van dit soort gastronomische pareltjes wordt de liefhebber van culinair genieten gemakkelijker gemaakt voor The Fork. Vroeger heette dit Iens en na een overname is de naam gewijzigd in The Fork.

The Fork werkt hetzelfde, echter de dienst is verbeterd. Het is naast een informatieve site over goede restaurants nog meer een site waar je direct een tafel kunt boeken in het restaurant naar keuze. Daarnaast geven ze extra aandacht aan de beste restaurants, die ze aanbieden onder de noemer “The Insider”. Als je als Insider genoemd wilt worden, dan dien je als restaurant minimaal een score van een 9 te hebben gehaald en dient de prijs – kwaliteitsverhouding tevens in balans te zijn.

Een goed voorbeeld van een Insider is restaurant Petossi uit Haarlem. Het fraaie restaurant is gesitueerd op een hoek aan de Lange Veerstraat 15 en is open van dinsdag tot en met zaterdag. Het restaurant is nu anderhalf jaar open en het wordt enorm gewaardeerd vanwege het totale concept. Van de aangename bediening tot de menukaart, van de prettige sfeer tot de mooie inrichting: het klopt allemaal.

pet1

Anne Toonen van Your Daily Life met Chef Bart van Berkel

Chef en eigenaar Bart van Berkel: “Nadat ik 5 jaar geleden de finale van tv-programma Master Chef  had gewonnen 5 jaar geleden, wilde ik ooit een eigen restaurant beginnen. Dat is uiteindelijk anderhalf jaar geleden gebeurd. Je dient dan een interessante naam te verzinnen en na lang wikken en wegen, kwam ik op Petossi. Veel mensen associëren het met Italië, maar het is een uitdrukking uit Brabant. Petossi gebruik je wanneer je zegt dat iets heel smakelijk is. Dat was echt petossi! Het is een mooi opvallende naam en het dekt onze lading.”

Iets lezen over restaurants is een leuke bezigheid. Langs gaan en beleven wat ze te bieden hebben, is nog beter. Ga daarom eens naar The Fork en reserveer een gezellig tafeltje bij Petossi. Wij kunnen het u aanraden.

Photo Gallery

pet2     pet3

pet4     pet5

pet6     pet7

pet8

Photo credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1