News Ticker

Executive Business Lifestyle: Landelijk High End Health Platform

eblslider

Executive Business Lifestyle is het nieuwe toonaangevende health platform voor gespecialiseerde bedrijven in Nederland, die zich actief bezig houden met de fysieke en/of mentale gezondheid van hun klanten.

Executive Business Lifestyle

Executive Business Lifestyle is een onderdeel van Executive Business waar ook  Executive Business Private Office onder valt. Wij richten ons met Executive Business Lifestyle op klanten uit het hogere segment op het gebied van gezondheid in het algemeen. Deze klanten hebben de behoefte aan meer persoonlijke begeleiding en meer beleving. Dat vinden ze niet in de bekende fitnessketens waar je meer aan je lot wordt overgelaten. Dit heeft zich geuit in ons health platform, waarbij wij diverse disciplines op gezondheidsgebied hebben ondergebracht. Deze disciplines worden via ons unieke health platform aangeboden door de door ons nauwkeurig geselecteerde bedrijven, die binnen onze hoge kwaliteitseisen vallen.

Disciplines

Deze disciplines zijn:

 • Personal Training
 • Voedingsadviezen
 • In- en outdoor training
 • Massages
 • Fysiotherapie
 • Fysiofitness
 • Fitness in het algemeen
 • Yoga
 • NIA-technique
 • Bedrijfsfitness met fiscaal voordeel
 • Uiterlijke verzorging
 • Lichamelijke verzorging
 • Mentale training
 • Wellness

Door de diversiteit en het aantal disciplines hebben onze klanten een ruime keuze om zich op gezondheidsgebied te laten verwennen. In overleg kan de klant ook thuis Personal Training en/of massages krijgen.

Onze partners

ppcebl

Progress Performance Center

In het centraal gelegen Lelystad is het Progress Performance Center gevestigd. In dit gebouw bevindt zich een volledig ingerichte gym en zijn tevens een fysiotherapie praktijk aanwezig en twee Personal Trainers. Fysiotherapeut Dorian van Garderen helpt u vakkundig met uw lichamelijke klachten en in de gym kunt u op een aangename manier fitnessen en door de vakkundige Personal Trainers van PT Powerbody en Sapato-Fit de individuele aandacht en begeleiding krijgen, die u wenst.

FitClub 0320

FitClub 0320 staat bekend als The Challenge Company, want uitdagingen dienen effectief omgezet te worden tot het gewenste resultaat. FitClub 0320 werkt vanuit de fraai ingerichte gym in Lelystad en is niet te vergelijken met de “gewone” filialen van fitness ketens en valt op door de unieke en prettige manier van klantenbehandeling. Hier worden naast klanten, die graag aan hun fysieke conditie willen werken, ook topsporters getraind. Eigenaar Jack Scheers: “Persoonlijke aandacht en interesse voor iedereen wordt hier met hele grote letters geschreven.”

ppcebl2

PT Powerbody

PT Powerbody is ook een bedrijf van de ondernemende Jack Scheers. Na zijn CIOS-opleiding in Heerenveen, die hij heeft aangevuld met enkele andere diploma’s op fitnessgebied is hij gestart als Personal Trainer. Zijn manier van Personal Training geven, dient u echt zelf te ervaren. Heel persoonlijk en intens en altijd op echt resultaat gericht. Qua sportactiviteiten heeft Jack jarenlang gespeeld bij The Dutch Lions, het Nederlandse Team American Football. Hij geeft krachttraining aan het Nederlandse junioren team, the Junior Dutch Lions. Daarnaast heeft hij een zwarte band behaald bij de Zuid-Koreaanse vechtsport Kuk Sool Won.

Sapato-Fit

Personal Trainer Gilmar Martina van Sapato-Fit heeft een achtergrond vanuit het leger en politie. Hij was jarenlang marinier en werkte later bij de politie in Almere. Deze ervaring heeft hij naast de vakkundigheidseisen aangewend om als Personal Trainer aan het werk te gaan. Zijn unieke stijl van Personal Training is een belevenis op zich en Gilmar houdt zich ook bijvoorbeeld bezig met Wedding Personal Training, want wie wil nou niet strak zijn als je voor het altaar staat.

Body-Life Massages

body-life2

Al meer dan 20 jaar specialiseert Body-Life zich in massagetherapieën en coaching disciplines die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen.

Eigenaar en master masseur Alex van de Bilt behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, waaronder Vivian Reijs, Marco en Leontine Borsato, John Ewbank, miss Nederland Universe Kelly Weekers en Winston en Renate Gerschtanowitz. Alex wordt hierdoor ook wel de masseur van de sterren genoemd.
Winston Gerschtanowitz in LXRY 28: “Master masseur Alex van de Bilt komt elke maandag bij ons thuis masseren. Dat vind ik wel heel erg lekker. Hij neemt zijn eigen tafel mee. Hij is echt top.”

Alex werkt met diverse masseurs uit het hele land en op dit moment werkt hij samen met 25 masseurs. Alex is een echte professional door wie je graag gemasseerd wilt worden. Ook bij Alex en zijn vakkundige collega’s is persoonlijke aandacht en echte interesse in zijn klant een heel belangrijk onderdeel van zijn dienstverlening.

NIA – Art of Moves

niaebl

NIA – Art of Moves is gevestigd in Naarden in Sportcomplex De Lunet op de eerste verdieping. Eigenares is de enthousiaste Irina Anisimova. Zij is van Russische afkomst. Haar fitnessruimte is heel ruim en voor allerlei doeleinden te gebruiken. Haar specialiteit is NIA. Dit is een uit Amerika afkomstige unieke vorm van fitness. Het is de afkorting van Neuromuscular Integrative Action.  NIA is een combinatie van negen verschillende bewegingskunsten bestaande uit drie kernen: dansen, vechtsport en helend bewegen. De dans bevordert het ‘feel good’ gevoel. De vechtsport spreekt jouw innerlijke kracht en precisie aan. De helende kunst is gericht op het verbeteren van jouw balans en houding. Als je NIA beoefent zal je de volgende op zichzelf staande bewegingsvormen kunnen herkennen.Dans: Modern, Jazz en Duncan. Vechtsport: Aikido, Tai Chi en Tae Kwondo. Helende kunst: Yoga, Alexander Techniek en Moshe Feldenkrais. Daarnaast geeft Irina samen met haar collega’s ook Yoga, pianoles en nog veel meer dynamische bewegingsclasses. Irina: “Wees welkom en dans bewust door het leven!”

Meld u vandaag nog aan!

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden voor 1 van de diensten, die wij u via Executive Business Lifestyle kunnen aanbieden, dan stuurt u uw reactie naar info@executive-business.nl. U kunt ook bellen naar 06-53 89 39 98. Wij gaan op basis van uw wensen u in contact brengen met de juiste EBL-Partner.

Gratis intakegesprek en/of gratis proefles

Bij diverse van onze EBL-Partners kunt u gebruik maken van een gratis intakegesprek en/of een gratis proefles. Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@executive-business.nl of een telefoontje naar 06-53 89 39 98. Wij nemen graag uw vragen direct in behandeling.

Nieuwe EBL-Partners

Hebt u een bedrijf, die in onze dienstverlening past op het gebied van gezondheid en u wilt zich aansluiten of informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden die Executive Business Lifestyle u kan bieden? U kunt uw e-mail richten aan Menno Lindeblad via info@executive-business.nl.

Executive Business Lifestyle: Gezondheid is geen vast gegeven. Vakkundige begeleiding en persoonlijke begeleiding wel!

gezondeten     fitgirl

ebl

Photo credit: Foter.com / CC0

Photo credit: with wind via Foter.com / CC BY

Photo credit: LyndaSanchez via Foter.com / CC BY-SA

 

 

 

 

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

Leave a comment

Your email address will not be published.


*

UA-62801321-1