News Ticker

Ed Sheeran jamt met straatmuzikanten in Amsterdam

Een aantal straatmuzikanten hebben vanmorgen een unieke jamsessie gehad met immens populaire Ed Sheeran. Het gaat hierbij niet om de echte, maar om het wassenbeeld van de singer-songwriter. Hiermee is het startschot gegeven voor een muzikale zomer bij Madame Tussauds Amsterdam.

Edsheeranmetmuzikanten

Samen met andere muzikale sterren als Sam Smith en (de pas onthulde) Guus Meeuwis zal Ed Sheeran deze zomer de temperatuur laten stijgen bij Madame Tussauds Amsterdam.

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: Music News Australia via Foter.com / CC BY-SA

Advertentie

Wil je echte connectie met jouw doelgroep? Ga online adverteren op AT! Klik op de foto voor meer informatie.

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1