News Ticker

Investigation Discovery geeft Ellie Lust een eigen tv-programma

testbeeld

Voormalig politievrouw Ellie Lust was de afgelopen tijd flink in het nieuws. Haar voorliefde voor het maken van tv-programma’s ging niet samen met haar werk als politiewoordvoerster. De politie vond dat ze een keuze moest maken en dat heeft ze met pijn in haar hart gedaan. Ze gaat zich nu bezig houden met tv-programma’s maken en haar eerste tv-programma is binnenkort te zien, want Ellie Lust krijgt een programma op de themazender Investigation Discovery.

De eerste aflevering van Ellie Lust: Bizarre Zaken is op woensdag 14 november te zien. Dat heeft het station laten weten. Lust is de eerste Nederlandse host die te zien is op de zender. “Dit uitstapje naar dé crime zender van Nederland kon ik natuurlijk niet laten schieten. Ik behandel bizarre Amerikaanse misdrijven en probeer de kijker mee te nemen in vergelijkbare Nederlandse zaken”, zegt de oud-politievrouw.

Ze vervolgt: “Als kind ging mijn hart sneller kloppen bij het zien van spannende politieseries. Met 31 jaar politie-ervaring in mijn rugzak weet ik inmiddels dat de werkelijkheid vaak nog vele malen vreemder is dan fictie. Ik ben benieuwd of de kijker dat straks met me eens zal zijn.”

Programmabaas Tatiana Lagewaard is erg blij met de samenwerking met Lust. “Investigation Discovery is dé crime zender van Nederland – de plek waar de kijker altijd terecht kan voor waargebeurde misdaadverhalen.”

“We zijn heel blij dat we samen met Ellie voor het eerst een lokaal tintje kunnen geven aan onze meest opmerkelijke zaken. Ellie is voor ons de ideale persoon om de kijker mee te nemen in de wereld van Investigation Discovery: ze is eerlijk, onderzoekend en duidelijk.”

Photo by THCganja on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1