News Ticker

Masters of LXRY 2017 was een groot feest. Bekijk hier onze video’s!

luxxzangeres

Op de Masters of LXRY staan de prachtigste stands met de mooiste spullen. Dat geeft een mooie ambiance. De echte sfeer komt vaak van de mensen uit de wereld van entertainment.

Hieronder staan enkele video’s waar de artiesten hun uiterste best doen om het de gasten naar de zin te maken en met veel succes!

Veel kijk- en luisterplezier.

Lees meer over onze andere publicaties over Masters of LXRY via deze link, deze link en deze link.

Video Credits & Photo Credit: Amsterdam Today

Advertentie

Publiciteit nodig? Publiceer onbeperkt advertorials voor 1 vast tarief!

Advertentie

De modules van iDDNA om gezond en gracieus ouder te worden, zijn uniek

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1