News Ticker

Ik vind de resultaten van de Skin Care producten van iDDNA® verbluffend

marclubachslider

Marc Lubach is topkapper – én visagist. Hij mag een groot aantal Bekende Nederlanders tot zijn clientele rekenen en heeft zelf ook al heel wat voor de televisie gedaan. Marc is woonachtig in Amsterdam, maar heeft ook een eigen salon in Enschede om zijn klanten in deze regio te kunnen bedienen. Daarnaast is Marc beauty editor en columnist bij Talkies Magazine Nederland.

Chanel Paris

Marc Lubach: “Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in mensen en dan met name in de schoonheid van mensen. Zodoende heb ik een opleiding allround kapper gevolgd. In het laatste jaar van mijn opleiding kwam ik in aanraking met make-up en styling, wat ik enorm interessant vond. Na het behalen van mijn diploma ben ik naar Parijs gegaan om een exclusieve opleiding te volgen aan het ‘École de Maquillage Jean Pierre Fleurimon’. Al snel werd ik door Chanel gevraagd als Hoofd Maquilleur Benelux. Na een aantal jaar ben ik zelfstandig gaan werken en vanaf 2010 heb ik aan verschillende televisieprogramma’s meegewerkt. Zo was ik o.a. ik te zien in Look of Love en Koffietijd.”

Chef de Cabine

Inmiddels werkt Marc al jaren als freelancer voor diverse gerenommeerde magazines als Talkies en Beau Monde waarbij hij fotoshoots heeft verzorgd voor onder meer Anouk Smulders, Quinty Trustfull, Nicolette van Dam, Rossana Kluivert, Kristina Bozilovic en Monique des Bouvrie en was hij Chef de Cabine voor fashion shows van couturiers zoals Monique Collignon, Paul Schulten, Hans Ubbink en UGG Australia.

Inspiratie

Zijn inspiratie haalt Marc letterlijk overal vandaan. Dat kan uit het dagelijks leven zijn, gewoon van mensen op straat, maar ook van reizen raakt hij geïnspireerd. In dat geval vindt hij het altijd heel fijn om te kijken wat er gebeurt in grote wereldsteden. Dan let Marc echt op hoe mensen hun haar en make-up dragen. Dat is heel fascinerend en het straatbeeld is dan ook een grote inspiratiebron voor hem. Door het vele reizen werd zijn eigen uiterlijk ook beïnvloed. Vaak komt iemand na een lange reis vermoeid aan en dat is direct in iemands gezicht zichtbaar.

Skin Care

Marc Lubach: “Ik ben in contact gekomen met iDDNA®, aangezien ik altijd op de hoogte wil zijn van nieuwe ontwikkelingen op schoonheidsgebied. Het Zwitserse bedrijf heeft op maat gemaakte huidverzorgingsprogramma’s  op ieders eigen persoonlijke DNA. Dat hebben ze ook voor mij gedaan. Het resultaat zag ik al binnen een aantal weken en ik vind het verbluffend. Mijn huid ziet er geweldig en uitgerust uit en ik voel me fitter dan ooit tevoren. Waar ik ook van kan genieten, is de geavanceerde App met Kunstmatige Intelligentie. Door deze online “huidcoach” krijg ik real time advies over mijn huid en wat ik zou moeten aanpassen aan mijn lifestyle om mijn huid optimaal te verzorgen! Alleen iDDNA® werkt zo vooruitstrevend. Echt een must voor vrouwen én mannen!”

Lees via deze link meer over de gepersonaliseerde Skin Care van iDDNA®.

iddnaproducts

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1