News Ticker

Deze App van iDDNA, deze “Persoonlijke Dieet Coach”, adviseert jou 24/7

iddna-eat-your-way-to-healty-aging

Dit komt je wellicht bekend voor. Je wordt regelmatig uitgenodigd voor een zakendiner, een zakenborrel, etentjes met familie en vrienden of je bezoekt wellicht beurzen of bijeenkomsten en altijd staan de heerlijkste gerechten en drankjes klaar. Wat doe je dan? Over het algemeen geniet je van het aangebodene, neem je meer dan normaal, want het staat klaar en het ziet er zo lekker uit. Heel begrijpelijk en het is moeilijk om zo iets te weigeren.

De keerzijde van dit alles is dat jouw voedingspatroon flink schommelt en dat je lichaam daarop reageert. Je beseft dat en je probeert wat aan sport te doen, maar in feite is er geen enkele echte adequate controle op jouw levensstijl. Een controlemiddel dat jouw elke dag aangeeft hoe je je effectief moet aanpassen aan jouw drukke leven om gezonder te eten en te leven. Je moet dit in principe zelf doen en dat is niet eenvoudig, want jouw levensstijl is verleidelijk.

iddnagezellig

Gelukkig is daar tegenwoordig wel een oplossing voor in de vorm van een unieke App met Kunstmatige Intelligentie, die jouw elke dag adviseert als “Persoonlijke Dieet Coach” over jouw wisselende voedingspatroon en wat je exact moet doen om alles in balans te krijgen en te houden. Het is een unieke Zwitserse High Tech uitvinding, die wordt gecombineerd met persoonlijk DNA.

Dit heeft nadere uitleg nodig, want het is echt uniek en strikt persoonlijk door gebruik van DNA. Alleen het Zwitserse bedrijf iDDNA® (iDDNA is onderdeel van Suisse Life Science) kan dit aanbieden, aangezien zij het bedacht en ontwikkeld hebben na jarenlang onderzoek.

Het leven is een Marathon, géén Sprint!

De doelstelling voor een gezondere levensstijl ligt niet direct bij het aantal kilometers dat je rent of het aantal sportsessies dat je hebt uitgevoerd in de gym. Gezondheid is meer dan dat, gezondheid is een levenslange marathon. Vaak zijn we teveel gefocust op vandaag, hoe we ons op dit moment voelen, hoe we snel een verbeterslag kunnen maken, maar de doelstelling voor een gezondere levensstijl is een lange termijn doelstelling. Misschien nog beter gezegd, een oneindige doelstelling. Bij iDDNA focussen ze zich op deze doelstelling en hoe ze de levensstijl en de gezondheid van een cliënt structureel kunnen verbeteren. De aanpassingen dienen op een tijdsefficiënte manier toegepast te kunnen worden, want een gezonde levensstijl mag carrière of tijdbesteding met familie en vrienden niet in de weg staan. In tegendeel; want een gezond en sterk lijf presteert juist nog beter op zowel het sociale als het zakelijke gebied.

iDDNA ontwerpt State of Art behandelplannen gelinkt aan persoonlijk DNA en Kunstmatige Intelligentie, zodat de cliënt makkelijk en snel toegang heeft tot alle relevante data en adviezen om zijn of haar gezondheid op peil te houden en langdurig te verbeteren. Want wanneer gezonde gewoonten nog meer een gewoonte worden dan wint iedereen.

De zoektocht naar het juiste dieet

Optimale voeding is voor iedereen verschillend. Onderzoekers van de Weizmann Institute of Science in Israël hebben middels wetenschappelijke studies laten zien dat zelfs als iedereen dezelfde gezonde voeding tot zich nam dat het effect hiervan van persoon tot persoon zou verschillen door uiteenlopende metabolismen. Hieruit blijkt dat voeding persoonlijk is! Het is daarom niet gemakkelijk om een gebalanceerd dieet te vinden dat echt bij je past. Daarnaast is het natuurlijk zo dat een dieet een ´levend´ plan hoort te zijn. Je leven verandert met de jaren, misschien verhuis je, misschien krijg je een gezin, misschien krijg je een baan die meer van je lichaam vergt en daarnaast veranderen de behoeften van ons lichaam ook naarmate we ouder worden (denk bijvoorbeeld aan de vertraging van ons metabolisme).

Via de MyiDDNA App krijg je vragen binnen over je gezondheid en levensstijl. Verandert er iets in je leven dan kun je dit ook zelf aangeven in de App. Al deze gegevens worden dan weer omgezet naar een nieuw aangepast dieet passend bij de levensfase en levensstijl waarin je je op dat moment bevindt. Dit zorgt er voor dat je nooit meer hoeft te gissen en hoeft na te denken over de juiste voeding om jouw gezondheid langdurig optimaal te houden.

Een impressie van de App

Nadat de App helemaal is ingericht om jouw “Persoonlijke Dieet Coach” te worden, krijg je een uitgebreide uitleg hoe de App werkt. Het gebruik is heel eenvoudig en als je eenmaal met de App aan het werk bent gegaan, wil je niet anders meer. Het is zo prettig dat je continu optimaal wordt geadviseerd door de App dat je meer tijd over hebt voor andere dingen. Daarbij wordt je ondersteunt door de Kunstmatige Intelligentie, die elke dag leert van jouw levensstijl en daarop het advies aanpast.

 

Vraag het je DNA

Wanneer je van start gaat met het iDDNA Healthy Nutrition programma beginnen ze met het afnemen van wat wangslijmvliescellen met DNA en het invullen van een klinische vragenlijst om de levensstijl en gewoonten in kaart te brengen. Voorafgaand aan de swab mag je 30 minuten niet eten, drinken of roken. Vervolgens wordt het DNA sample voor onderzoek opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA in Amerika. Daarna wordt er een rapport samengesteld. Dit rapport geeft antwoord op vragen zoals; Hoe goed werkt je suikermetabolisme? Krijg je wel voldoende vitaminen en mineralen binnen? Hoe efficiënt is je immuunsysteem en het vermogen van je lichaam om te detoxen. Daarnaast worden ook eventuele intoleranties in kaart gebracht en 820.000 genen en 1592 biomarkers geanalyseerd. Al deze informatie wordt vervolgens verwerkt in een tailor made dieet waarbij de App jou continu helpt, ondersteunt en adviseert.

iddnaapp

Omdat jouw voedingsplan bedoelt is om de gezondheid structureel te verbeteren is het ontzettend belangrijk dat je ook happy bent met je dieet. Je wilt gezond eten maar je wilt ook zeker lekker eten. Daarom houdt iDDNA rekening met jouw voedingsvoorkeuren. Dit is één van de geheimen tot succes, want als je lekker eet, voelt het ook niet meer als een dieet maar meer als een nieuwe exclusieve levensstijl. Naast de persoonlijke voorkeuren wordt er ook nog rekening gehouden met individuele doelstellingen. Bij deze doelstellingen kun je onder andere denken aan “betere nachtrust”, “spieropbouw”, “stress management” of bijvoorbeeld “zwanger worden”.

MyiDDNA

iddnafoto2

Wanneer alle informatie is verwerkt in het eindrapport wordt het rapport met de cliënt doorgenomen. Op dit moment wordt ook de toegangscode tot MyIDDNA verstrekt waardoor je toegang hebt tot jouw “Persoonlijke Dieet Coach”. Dagelijks ontvang je informatie over jouw dieet en wat er die dag op het menu staat. Soms is het gewoonweg niet mogelijk (door werk of sociale verplichtingen) om de suggesties voor de dag exact op te volgen. Geen nood, de App maakt automatisch een ´detox´ maaltijd voor de volgende dag aan. Door zelf actief updates over het dieet en je levensstijl in te voeren, kan het dieet regelmatig aangepast worden op de nieuwe levenssituatie.

Kortom, iDDNA is niet zomaar een nieuw dieet, het is een nieuwe levensstijl die jou gegarandeerd meer en gezonder van het leven zal laten genieten.

Nieuwe modules

iddnatechslider

Het Zwitserse iDDNA® staat niet stil en is continu nieuwe producten aan het ontwikkelen. Er is al een strikt persoonlijke Skin Care module en komend jaar komt er een Sport module die jou helpt op basis van jouw DNA om zo goed mogelijk te presteren op sportgebied. Zo zijn er nog enkele modules in ontwikkeling op basis van persoonlijk DNA, zoals well-being (stress/slaap), verbetering van de hormoonbalans, verbetering van de hersen- en geheugenfuncties, verbetering van de vruchtbaarheid van vrouwen, verbetering van de seksuele prestatie bij mannen en het tegengaan van haarverlies.

iDDNA Skin Care

Via deze link kun je meer lezen over het maximaal vertragen van huidveroudering door gebruik te maken van iDDNA Skin Care waar je een serie op maat gemaakte crèmes krijgt op basis van jouw DNA en waarbij de App met Kunstmatige Intelligentie ook een grote rol speelt.

Informatie of een Intakegesprek aanvragen

De tarieven zijn op aanvraag. Wil je eerst meer informatie ontvangen over de geavanceerde producten van iDDNA®, dan kun je de brochure aanvragen door een e-mail te sturen naar info@iddna.nl.

Ben je direct al enthousiast over deze unieke methode om echt effectief aan Age Management te doen, dan kun je bellen naar 085 30 326 01 voor een afspraak. Een e-mail naar info@iddna.nl sturen kan ook en vriendelijk verzoeken wij je aan te geven of je bij een provider het Intakegesprek wilt laten plaatsvinden of bij je thuis.

Je kunt iDDNA® ook volgen op Facebook en op Instagram.

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1