News Ticker

Actie tegen kinderprostitutie, Free A Girl – Lock Me Up, levert € 508.000,- op!

lmuslider

Kinderprostitutie mag niet meer voorkomen. Helaas is het een schrijnend en hardnekkig probleem. In vele landen worden minderjarige meisjes gedurende de 12 uur dat ze in een kooi van 2 bij 1 meter moeten verblijven door vele mannen misbruikt. Elke dag weer dezelfde ellende en dat moet keihard bestreden worden.

lmu2     lmurijst

De goede doelenactie Free A Girl – Lock Me Up is een hele actieve actie om de kinderprostitutie uit de wereld te helpen. In de afgelopen week, de week tegen kindermisbruik, zijn vele vrijwilligers ook gedurende 12 uur in een kooi gaan zitten om aandacht te vragen voor dit walgelijke fenomeen. Ook zij kregen alleen een kommetje rijst en wat water. Deze helden hebben dit niet voor niets gedaan, want ze hebben € 508.000,- opgehaald en dat is een prachtige prestatie en veel meer dan de opbrengst van vorig jaar.

Eindstand

De eindstand werd tijdens een gezellige party in Restaurant Cha in Laren bekend gemaakt door presentatrice Bridget Maasland samen met Belle Perez, Thomas Berge, Wimmy Hu, Evelien Hölsken en Arjan Erkel. Met veel applaus werd de eindstand beloond en werd de wens uitgesproken om dit volgend jaar te gaan overtreffen. De nieuwe ambassadeurs voor deze actie, Belle Perez en Thomas Berge, traden vervolgens op om de genodigden met hun zangkwaliteiten te vermaken en dat zorgde voor vrolijke taferelen.

Mocht je nog een bijdrage willen doen? Ga naar deze link en doneer gul. Voor elke € 50,- kan een misbruikt meisje gered worden en krijgt ze alle nazorg.

Het eindfeest

Vier het feest even mee en bekijk de onderstaande video.

Andere artikelen over deze actie op Amsterdam Today

Kijk op deze link en op deze link voor twee eerder gepubliceerde artikelen op Amsterdam Today over Free A Girl – Lock Me Up.

Photo Gallery

lmuf1     lmuf2

lmuf3     lmuf10

lmuf11     lmuf12

lmuf13     lmuf14

lmuf16     lmuf17

lmuf18     lmuf19

lmuf20     lmuf21

lmuf22     lmuf23

lmuslider

Video & Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1