News Ticker

Nautisch Netwerken: Varen met Directeuren met MeerBusiness Amsterdam

vmdslider

Zakelijk netwerken is een must om je bedrijf te kunnen tonen aan potentieel geïnteresseerden in jouw product of dienst. Als dat ook nog eens op een hele aangename wijze kan, dan wil je als ondernemer daar bij zijn. Ursula van Zandvliet Rozemijer van MeerBusiness Amsterdam, CEO van het beste zakelijke Amsterdamse Netwerk, weet dat als geen ander en organiseert daarom regelmatig de leukste netwerk bijeenkomsten.

MeerBusiness Amsterdam viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en gedurende deze afgelopen 10 jaar hebben ze de meest interessante en leuke evenementen georganiseerd. In April wordt steevast het evenement “Varen met Directeuren” georganiseerd waar ruim 80 personen uit het bedrijfsleven met veel plezier aan deelnemen.

Deze keer legden de twee prachtige schepen van Rederij ’t Smidtje aan bij het bekende restaurant SushiSamba van Won Yip alwaar de genodigden door het enthousiaste team van SushiSamba werden verwend met lekkere hapjes en drankjes en het netwerken daardoor een extra aangenaam tintje gaf.

vmd1

De bekende architect professor Cees Dam was aanwezig om de aanwezige netwerkers toe te spreken en men kon tevens vragen aan hem stellen over zijn vakgebied waar gretig gebruik van werd gemaakt.

Ondertussen lagen de twee schepen van Rederij ’t Smidtje geduldig te wachten op de opvarenden en nadat iedereen aan boord was gegaan, werd koers gezet naar het indrukwekkende gebouw van Gassan Diamonds. Na een half uur varen werden de schepen aangelegd bij Gassan Diamonds en werden de gasten ontvangen met een heerlijk glas koude Champagne.

Na een korte rondleiding werd iedereen verwelkomt en werd door een gids van Gassan Diamonds vertelt over het bedrijf en hoe je diamanten slijpt en andere wetenswaardigheden over de wereld van diamanten en juwelen. Na deze toespraak werd de rondleiding vervolgd in het imposante pand en kon men na het bezoek aan dit bekende Amsterdamse familiebedrijf weer plaatsnemen aan boord om de vaartocht op de Amsterdamse Grachten te vervolgen.

vmd12

Na een mooie en gezellige netwerkvaartocht waar je Amsterdam op een fantastische manier kunt bekijken vanaf het water werden de gasten afgezet bij SushiSamba en kon men kiezen voor een drankje en daarna huiswaarts keren of blijven om te gaan dineren bij SushiSamba waar de Chef een speciaal menu had samengesteld voor de deelnemers aan Varen met Directeuren.

Gedurende het hele jaar heeft MeerBusiness Amsterdam vele interessante evenementen voor haar leden en potentiele leden. Indien je meer wilt weten over de activiteiten van MeerBusiness Amsterdam, dan kun je kijken op deze link.

Photo Gallery

vmd2     vmd3

vmd4     vmd5

vmd6     vmd7

vmd8     vmd9

vmd10     vmd11

Photo & Video Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1