News Ticker

L’invité le restaurant heeft klasse, uitstraling en heerlijke verse gerechten

oesters

In Amsterdam zijn vele en goede restaurants. Keuze genoeg. Elke soort gerecht is wel te krijgen in het culinaire Amsterdam. Wil je echter in een prachtige ambiance, midden in de Jordaan, op een aangename wijze dineren, waarbij altijd verse producten worden gebruikt in een verbazingwekkende en vindingrijke combinatie, dan is het een must om te gaan dineren bij l’invité le restaurant.

L’invité le restaurant

linentree

In Amsterdam tref je het sfeervol ingerichte l’invité le restaurant aan in de sfeervolle Jordaan. Het restaurant is gesitueerd aan de Bloemgracht 47.

Chefkok-eigenaar Sico de Moel, voert een moderne keuken waarin de Franse klassiekers op verrassend eigentijdse wijze worden bereid met regionale producten en veel lokale biologische groenten. Hij serveert bijvoorbeeld vergeten groente als schorseneren en Soester knol.

Proeverij

Op de aantrekkelijke menukaart staat onder andere de proeverij met 7 gangen. Deze 7 gangen zijn:

Couteaux

Hollandse scheermesjes

Cappuccino van de gans

Een heerlijke kopje met bouillon van de gans met stukjes gans

Maquereau

Op hooi gerookte makreel

Volaille

Kwartel met kruidnagel

Jardin d’antan

Vergeten groenten

Daims

Amsterdams damhert

Crème Brûlée

Citroengras en winterpeen

Al deze fantastische gerechten smaakten naar meer. De diverse ingrediënten per gerecht waren heel goed gebalanceerd en uitgezocht om de liefhebbers van fine dining volledig te laten genieten.

Wijnarrangement

Sico

De proeverij kunt u laten begeleiden door een uitgebreid wijnarrangement, waarbij Sico de Moel de lekkerste wijnen heeft afgestemd per gerecht. Hierdoor komen de elegante smaken van de vakkundig en vers bereide gerechten nog beter tot hun recht.

Sico de Moel

Sico: “In ons restaurant houden we van het bereiden van heerlijke en unieke gerechten. We combineren verse producten, die een smaakexplosie in je mond veroorzaken, waarbij de juiste wijn zorgt voor het ultieme culinaire gevoel waar je naar op zoek was. Daar doen we ons uiterste best voor en we genieten elke keer als we van onze tevreden gasten complimentjes krijgen.”

Reserveren?

Wilt u ook genieten van dit heerlijke menu of van de andere delicate gerechten? Klik op deze link om te reserveren!

Advertentie

Wil je echte connectie met jouw doelgroep? Ga online adverteren op AT! Klik op de foto voor meer informatie

Photo Gallery

Scheermes

lintarte

linkwartel

linhert

lincreme

Photo credits: l’invité le restaurant / Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1