News Ticker

Straatbeeld van Amsterdam verfraait met strijdkreet van bloemengraffiti

Uit onderzoek blijkt dat bloemen meer zijn dan een lust voor het oog. Hun aanwezigheid zorgt voor onmiddellijk effect op hoe we ons voelen: gelukkiger. Ze hebben een langdurig effect op onze stemming door de productie van gelukshormonen als dopamine en serotonine te stimuleren.

In het Westerpark in Amsterdam hangt daarom vanaf vandaag een strijdkreet gemaakt van bloemen, geïnitieerd door Mooiwatbloemendoen.nl.

Bloemen spelen een rol in alle dingen die het leven zinvol maken

Bloemen hebben effect op onze emoties. Ze troosten bij verdriet, zeggen sorry bij ruzie en feliciteren hartelijk bij dat jaartje erbij of die prachtige prestatie. Maar bloemen geven ook eindeloze inspiratie. De conclusie is dat ze altijd een speciale rol spelen bij het verbinden van mensen.

Gun jezelf de positieve effecten van bloemen en bezoek donderdag 11 en vrijdag 12 oktober het Westerpark in Amsterdam.

Bron: The Gardeners

Photo Credit: Jean-Pierre Jans / ANP Pers Support

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1