News Ticker

Straatbeeld van Amsterdam verfraait met strijdkreet van bloemengraffiti

Uit onderzoek blijkt dat bloemen meer zijn dan een lust voor het oog. Hun aanwezigheid zorgt voor onmiddellijk effect op hoe we ons voelen: gelukkiger. Ze hebben een langdurig effect op onze stemming door de productie van gelukshormonen als dopamine en serotonine te stimuleren.

In het Westerpark in Amsterdam hangt daarom vanaf vandaag een strijdkreet gemaakt van bloemen, geïnitieerd door Mooiwatbloemendoen.nl.

Bloemen spelen een rol in alle dingen die het leven zinvol maken

Bloemen hebben effect op onze emoties. Ze troosten bij verdriet, zeggen sorry bij ruzie en feliciteren hartelijk bij dat jaartje erbij of die prachtige prestatie. Maar bloemen geven ook eindeloze inspiratie. De conclusie is dat ze altijd een speciale rol spelen bij het verbinden van mensen.

Gun jezelf de positieve effecten van bloemen en bezoek donderdag 11 en vrijdag 12 oktober het Westerpark in Amsterdam.

Bron: The Gardeners

Photo Credit: Jean-Pierre Jans / ANP Pers Support

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1