News Ticker

SUSHISAMBA wint de prestitieuze Talkies Terras Award 2018

ttaslider

Als je een Terras Award wilt uitreiken, dan wil je graag dat het lekker weer is. Nou, dat lekkere weer zat wel goed op afgelopen donderdag toen Editor in Chief Kristina Bozilovic van Talkies Magazine haar Talkies Terras Award 2018 uitreikte aan het schitterend aan het water gelegen restaurant SUSHISAMBA dat gezegend is met 1 van de mooiste terrassen van Amsterdam.

Bij aankomst stonden de vele paparazzi al klaar om de vele genodigden, waaronder diverse BN-ers, op de foto te zetten en Fashion Icon Maik de Boer was aanwezig met zijn cameraploeg van Shownieuws om verslag te doen van Talkies Terras Award 2018. Op het terras van SUSHISAMBA stonden diverse stands waar je de lekkerste drankjes kon krijgen en dat was dan ook wel nodig, want de zon was heel actief aanwezig en de diverse parasols werden flink gebruikt als Anti Sunray mogelijkheid. Gelukkig heeft SUSHISAMBA een prachtige en koele bar vlak aan het terras en daar zaten ook veel smaakvol geklede genodigden in de schaduw te genieten van dit sfeervolle event met een verkoelend glaasje Champagne of een ander exclusief drankje.

Nadat iedereen flink met elkaar aan het praten en/of aan het netwerken was gegaan, nam Editor in Chief Kristina Bozilovic het woord op het fraaie podium en sprak ze de Executive Chef Mark Vaessen van SUSHISAMBA toe, en haar woorden en de reactie van de Executive Chef zijn in de onderstaande video mee te beleven.

Vervolgens nam Kristina de microfoon weer over om de nieuwe cover van Talkies Magazine te onthullen met als covergirl de charmante Leontine Borsato. Uitgebreid werd ingegaan over hun interessante interview dat ze samen op Sardinië hebben gemaakt en dat ze een echte click met elkaar hadden ondervonden. Ga naar de winkel en koop dit nieuwe exemplaar en geniet mee van dit unieke interview en natuurlijk van alle andere boeiende artikelen.

Na alle toespraken werden enkele prachtige prijzen verloot, van een vakantiereis tot een gouden armband en nog veel meer, en ondertussen werden de gasten verwend door SUSHISAMBA met hun exquise hapjes en bleven de Champagneglazen continu bijgevuld.

De organisatie van Talkies Magazine hadden hun uiterste best gedaan en dat bleek dan ook uit diverse reacties waar men lovend sprak over dit bijzondere event en als je ziet wie allemaal naar de Talkies Terras Award 2018 was gekomen, dan weet je dat dit echt een hoogstaand en prestigieus event is op gastronomisch gebied. Amsterdam Today kijkt al uit naar de volgende Talkies Terras Award in 2019.

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1