News Ticker

Nieuw restaurant PAZ: Experience the open fire cooking in Amsterdam

pazslider

Onlangs is het nieuwe restaurant PAZ, dat aan de Utrechtsestraat 128 gevestigd is, geopend. Het is een mooi en sfeervol restaurant met als specialiteit Open Fire Cooking in een van de leukste straten van Amsterdam en is zeker de moeite waard om te bezoeken als je van dry aged steaks houdt en van heerlijke burgers. Het open haard vuur geeft extra sfeer en je kunt via de open keuken zien hoe de chef de smakelijkste vleesgerechten bereid. Wij zagen de lekkerste steaks en burgers voorbij komen en de geur alleen al maakt dat je zo gauw mogelijk wilt bestellen.

paz10

Om de start van dit bijzondere restaurant te vieren, hebben de eigenaars diverse genodigden gevraagd om het glas te heffen op hun opening en tevens van de open haard lekkernijen te proeven. Voor een indruk van deze opening hebben we voor u een video geplaatst en diverse foto’s in onze photo gallery.

Ga eens langs en geniet van deze sappige vleesgerechten bij restaurant PAZ.

Photo Gallery

paz1     paz2

paz3     paz4paz4

paz6     paz7

paz8     paz9

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1