News Ticker

Nieuw restaurant PAZ: Experience the open fire cooking in Amsterdam

pazslider

Onlangs is het nieuwe restaurant PAZ, dat aan de Utrechtsestraat 128 gevestigd is, geopend. Het is een mooi en sfeervol restaurant met als specialiteit Open Fire Cooking in een van de leukste straten van Amsterdam en is zeker de moeite waard om te bezoeken als je van dry aged steaks houdt en van heerlijke burgers. Het open haard vuur geeft extra sfeer en je kunt via de open keuken zien hoe de chef de smakelijkste vleesgerechten bereid. Wij zagen de lekkerste steaks en burgers voorbij komen en de geur alleen al maakt dat je zo gauw mogelijk wilt bestellen.

paz10

Om de start van dit bijzondere restaurant te vieren, hebben de eigenaars diverse genodigden gevraagd om het glas te heffen op hun opening en tevens van de open haard lekkernijen te proeven. Voor een indruk van deze opening hebben we voor u een video geplaatst en diverse foto’s in onze photo gallery.

Ga eens langs en geniet van deze sappige vleesgerechten bij restaurant PAZ.

Photo Gallery

paz1     paz2

paz3     paz4paz4

paz6     paz7

paz8     paz9

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1