News Ticker

Unieke launch van de tweede editie van Pure Luxe op het Museumplein

plslider

De eerste launch van het prachtig vormgegeven magazine Pure Luxe van Floris Wyers was eerder dit jaar in het pand van Siematic dat vlak naast het Vondelpark ligt. Een schitterend en uitstekend verzorgd spektakel met als covermodel Bernhard van Oranje. Ons verslag kunt u hier lezen.

Pure Luxe

De launch van de tweede editie van Pure Luxe is uniek te noemen qua plek in Amsterdam en gedurfd. Floris had niet voor een fraai gelegen en mooi ingericht gebouw gekozen, maar voor iets heel anders. En dat was heel speciaal. De vele genodigden werden verzocht om naar het Museumplein te komen vlak bij de bekende grote vijver. Naast de grote vijver was een enorme tent neer gezet met enkele glazen huisjes waar diverse sponsoren hun waren toonden. Het geheel zag er aangenaam uit en het uitzicht was natuurlijk fantastisch. Doordat alles open was, kon je het gehele Museumplein overzien.

pl

Bij de ingang stond een indrukwekkende supercar geparkeerd. Het ging om een McLaren en deze bolide trok enorm veel aandacht. Bij de ingang stonden ook twee lieftallige dames, die bij binnenkomst iedereen een lekker glas champagne van Champagnehuis Laurent-Perrier aanboden. Heerlijke champagne overigens. Daarnaast werden de gasten getrakteerd op lekkere stukjes chocolade van Coco & Sebas en diverse smaakvolle hartige hapjes. Ook de bar was vrijgevig en werd door de gasten regelmatig bezocht voor bijvoorbeeld een Gin & Tonic of andere vloeibare lekkerigheden. DJ Edgar Nijdam zorgde voor een juiste muzikale ambiance.

Openingsspeech

Ondertussen werd Floris gefilmd en geïnterviewd en was het wachten op de openingsspeech van Floris. Tegen een uur of 19.00 betrad Floris het podium, samen met Kim Liebregts. Zij is country director van Tesla Nederland en tevens het covermodel van de tweede editie van het magazine Pure Luxe. De openingsspeech kunt u meebeleven in de onderstaande video.

Aangenaam gezelschap

Floris had vele gasten uitgenodigd om de launch van de tweede editie van Pure Luxe mee te vieren. Zo zagen wij natuurlijk zijn vormgever Lucas Berghoef en zijn hoofdredacteur Romy Lange van Zuidas Publishers met haar partner advocaat Ruben Alexander Katee. Tevens spraken wij culinair specialist Ron Vermeulen, sales manager Robert Lee van het Conservatorium Hotel, Head of iDDNA Bibi Mohamed, journalist van het Parool Hans van der Beek, advocaat Conchita Maria van Rooij, advocaat en uitgever van het magazine Amsterdam XXXL Mark Teurlings, styliste Jolanda Oskam van JOInspirations, tv-presentatrice Laurien Verstraten, journaliste Farah van der Zijden, Mike en Jeannette van Rijswijk van galerie COBRA Art, sales executive Leon Jonkman van COBRA Art, journalist van BNR en Society World Paul van der Linden, airtraffic controller Rick van Dam en zijn vriendin Corinne de Haas, founder van CVmonitor Stephanie Eikhoudt, DJ Edgar Nijdam, watch editor Bernard Werk en vele anderen.

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Photo Gallery

Om u een indruk te geven van de feestelijke avond hebben wij hieronder diverse foto’s geplaatst.

pl1     pl2

pl3     pl4

pl5     pl6

pl7     pl8

pl9     pl10

pl11     pl12

pl13     pl14

pl15     pl16

pl17     pl18

pl19     pl20

pl21     pl22

pl23     pl24

pl25     pl26

pl27     pl28

pl29     pl30

pl31     pl32

pl33     pl34

pl35     pl36

pl37     pl38

Photo and video credits: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1