News Ticker

Sfeervolle Jazz-avond bij Hotel Park Plaza Victoria Amsterdam

Sfeervolle Jazz-avond bij Hotel Park Plaza Victoria Amsterdam

victoria

Het majestueuze Hotel Park Plaza Victoria Amsterdam dat aan het Damrak 1-5 ligt, is druk bezig met het aanpassen van het hotel. Geen enkel hotel ontkomt daaraan, want je moet blijven vernieuwen. Het markante pand dat tegenover het Centraal Station ligt, wordt perfect onderhouden en dat is te zien. Diverse onderdelen van het prachtige hotel worden aangepast of vernieuwd. De opening van het vernieuwde restaurant was een mooie reden voor een walking dinner voor genodigden met aansluitend een live optreden in de gezellige bar.

viclennart

Hotel Manager Lennart Maas: “Onlangs hebben we ons restaurant geheel onder handen genomen en volledig een nieuwe look gegeven. De kleurstelling en de fraaie inrichting is aangepast aan de huidige normen van de tijd en we zijn heel blij met het resultaat. Daarnaast worden ook alle kamers opnieuw ingericht en aangepast aan het beeld van vandaag. Ook de bar aan het Damrak zijn we aan het verbouwen en zo blijven we werken aan onze hele hoge normen die wij elke dag voor ogen hebben. Daarbij willen we extra aandacht vragen voor onze bar waar we regelmatig de heerlijkste Live Jazz laten horen en waar men relaxed onderuit zittend met een cocktail kan genieten van deze muziek. Ik zou willen zeggen: komt allen naar Jazz at the Vic!”

Het interieur van het restaurant is inderdaad prachtig geworden. De ambiance voelt heel aangenaam en de schitterende open keuken geeft iets dynamisch aan het geheel. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat als je een leuke avond uit wilt hebben in Amsterdam ga dan hier heerlijk eten om vervolgens in de bar te gaan luisteren naar Jazz in the Vic.

vic8

Eran Harash (rechts op de foto) is concept development manager Restaurants en Bars bij de PPHE Hotel Group waaronder Park Plaza Victoria Amsterdam valt en hij vertelt: “We are really very happy with the result of our new restaurant, because we want to entertain our guests the best we can. The new interieur, the lighting, the open kitchen, the furniture and the atmosphere is excellent. We like to invite everybody to come and to enjoy our hospitality and especially to enjoy our Jazz at the Vic. We have in the agenda a lot of talented Jazz musicians, like trio Becca Stevens from the USA that has performed tonight, that will come to the Vic to perform for you. Please come to the Vic and enjoy yourself!”

Vele genodigden waren op het walking dinner afgekomen om daarna van een fraai optreden van Trio Becca Stevens te genieten in de bar. Zo kwamen we Anne Tonen (links op de foto) tegen, die de nieuwe persvoorlichtster is geworden van SBS6 en haar eigen website heeft met de naam Your Daily Life. Ze kwam samen met blogster Kim de Jong en ze genoten van de zalige champagne die bij binnenkomst werd geserveerd en van de heerlijke hapjes en de lekkere diverse wijnen, die geschonken werden.

vic2

Video en Photo Gallery

Amsterdam Today was aanwezig bij dit sfeervolle walking dinner met aansluitend een optreden van Trio Becca Stevens en om u een indruk te geven hebben we twee video’s geplaatst en enkele foto’s.

vic3     vic4

vic5     vic6

vic7     vic9

vic10     vic11

vic12     vic13

vic14     vic15

vic16     vic17

vic18     vic19

vic20     vic21

vic22     vic23

vic24     vic25

vic26     vic27

vic28     vic29

vic30     vic31

vic32     vic33

Video en photo credits: Amsterdam Today

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1