News Ticker

Exclusieve en chique zondagmiddag bij Flexform aan de Zuidas

ffslider

Het fraaie pand van Flexform aan de Beethovenstraat 396, dat gesitueerd is op de indrukwekkende Amsterdamse Zuidas, was het toneel voor een exclusieve en chique zondagmiddag. Van 13.00 uur tot 18.00 uur waren de talloze genodigden uit de wereld van business, entertainment, kunst en hospitality van harte welkom om te genieten van onder andere de modeshow van Addy van den Krommenacker, die met zijn prachtige modellen om het half uur met nieuwe creaties kwam om deze aan de gasten te showen. Echt verbluffend mooie creaties hebben we gezien.

ff

Daarnaast werd vooral ook aan de inwendige mens gedacht. Niet minder dan 3 sterren chef Jacob Jan Boerma van 3 sterren restaurant De Leest uit Vaassen was aanwezig met zijn team om de heerlijkste gerechtjes te maken en te laten proeven. Ongelofelijk wat Jacob Jan aan zaligheden heeft gemaakt en de smaakcombinaties waren onovertreffelijk. Jacob Jan was samen met Arturo Dalhuisen van The White Room van het Hotel Krasnapolsky gekomen om de verfijnde gerechtjes te maken. Dit soort exclusieve hapjes dienen natuurlijk vergezeld te gaan van champagne en deze godendrank kwam van het champagnehuis Piper Heidsieck. Ook de zilte oesters ontbraken niet en bovendien kon men proeven van kaviaar op walnoot van House of Caviar, van de volle chocolade van het Bredase bedrijf Brocolade en van een heerlijke cocktail van Rémy Martin Cognac. Andere medewerkende bedrijven waren Schaap & Citroen Juweliers, Verbunt Wijnkopers, Dutch Homemade macarons, Reypenaer kaas, Real Art on Wheels, Michael Graste Photography, MJ Amsterdam Beautysalon, Buscaglione en Anthurium bloemen.

Advertentie

Waarom is Anti-Aging Hightech Skin Care, gebaseerd op DNA, zo uniek?

De charmante zangeres Cyrille van Hoof was gekomen met haar muzikale begeleider Jazzy D. en liep als een wervelwind te zingen, waarbij ze gezellig tussen het publiek door liep en dat was naar genoegen van het luisterende publiek.

De voortreffelijke organisatie was in handen van Edwin en Stephan van der Horst van Flexform en Paul van der Linden van Society World. Paul hield op een bepaald moment een welkomstwoord en haalde diverse personen naar voren zoals Addy van den Krommenacker, Jacob Jan Boerma en ’s werelds beste zeilster van het jaar Marit Bouwmeester. In de onderstaande video kunt u dit meebeleven:

Auteur: Frank Scheers

Photo Gallery

ff1     ff2

ff3     ff4

ff5     ff6

ff7     ff8

ff9     ff10

ff11     ff12

ff13     ff14

ff15     ff16

ff17     ff18

ff19     ff20

ff21     ff22

ff23     ff24

ff25     ff26

ff27     ff28

ff29     ff30

ff31     ff32

ff33     ff34

ff35     ff36

ff37     ff38

ff39     ff40

ff48     ff49

ff42     ff43

ff44     ff45

ff46     ff47

Video en photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1