News Ticker

Sensationele introductie nieuwe Ferrari bij De Hoefslag in Bosch en Duin

hoef45

Amsterdam Today is dé publicist voor ondernemend Nederland. Regelmatig worden wij uitgenodigd om verslag te doen van bijzondere evenementen. Als een nieuwe Ferrari wordt geïntroduceerd, dan wil je daar graag bij zijn. Deze keer ging het om de indrukwekkende lancering van de nieuwe Ferrari GTC4 Lusso, die door de welbekende Ferraridealer Munsterhuis Sportscars BV uit Hengelo naar Bosch en Duin was gebracht. Het gerenommeerde restaurant De Hoefslag was uitgekozen als het sfeervolle decor voor de sensationele lancering van deze nieuwe strak gelijnde Ferrari GTC4 Lusso.

Maître en bedrijfsleider Marco Westra: “De Hoefslag staat bekend als symbiose van fine dining, bistro, bar en conference. Wij zijn dan ook zeer blij dat wij onze bijdrage hebben mogen leveren aan dit spectaculaire evenement!”

Perfect georganiseerd

hoef1

De gestroomlijnde organisatie was in handen van François-Leon van der Velde van Dutch Global Media en Janita Noorlander van restaurant De Hoefslag waar zij verantwoordelijk is voor de Guest Relations. Hun inspanningen werden flink beloond, want de ruim 300 genodigden spraken lovend over het automotive event waar men heel goed werd verzorgd in de prachtige ambiance van De Hoefslag, die voor de gelegenheid helemaal was aangepast met Ferrari rode lichtaccenten.

Om 19.00 uur werd men verwacht en bij de ingang stonden diverse chauffeurs, die netjes de auto in de buurt parkeerden en later weer keurig ophaalden. Prima service.

Om 22.00 uur werd de nieuwe Ferrari op een spectaculaire wijze aan het bewonderende publiek getoond. Ondertussen werden de gasten verwent met heerlijke hapjes uit de verfijnde keuken van De Hoefslag en liepen gastvrije dames rond met smaakvolle drankjes. Het kwam aan niemand iets te kort en ook aan de muzikale omlijsting was veel aandacht besteed. In het restaurant was live music aanwezig en later kwam het gezellige Nederlandse repertoire aan de beurt met zanger Michael Oomen. Sfeerverhogend en gezellig.

De genodigden

Naast vele bezoekers uit de wereld van ondernemen en de media waren diverse BN-ers aanwezig, die de nieuwe Ferrari kwamen bewonderen.

hoef2     hoef6

Zo kwamen we Ruth Jacott tegen, die samen met zangeres Ingrid Simons gezellig aan het genieten waren en Patricia Paay was aanwezig en werd door haar nieuwe vriend Robbert Hinfelaar begeleid.

hoef38     hoef28

Johny Heuckeroth, de oudere broer van Gordon, was naar De Hoefslag gekomen met zijn lieftallige vriendin Talitha Vermeulen. Johny vertelde dat hij gaat verhuizen naar Laren. Johny: “Gordon gaat naar Amsterdam en zo blijft de naam Heuckeroth toch verbonden met ‘t Gooi.” Acteur Koert-Jan de Bruijn was aanwezig met zijn zuster Sandra. Zij hadden heerlijke parfums meegenomen, want zij waren uitgenodigd om hun bedrijf The Scentables te introduceren bij de gasten. Geen goedkope parfums, maar wel heel lekker en heel fraai verpakt.

hoef43     hoef9

De heer Frans Munsterhuis was samen met zijn charmante echtgenote van Hengelo naar Bosch en Duin gekomen om een korte toespraak te houden tijdens de introductie van de nieuwe Ferrari GTC4 Lusso. Samen waren ze zeer verheugd over de lovende reacties, die ze kregen over de prachtige Ferrari.

hoef27     hoef19

Menno Born, de directeur van Dior Nederland, vond de Ferrari prachtig, maar vond de instap toch iets voor mensen met een flexibeler lichaam. Menno Born: “Ik ga mijn Rolls Royce niet inruilen voor een Ferrari. Dat is mij te sportief.” Margaret Remken van 4 Beauty and Balance begreep Menno Born’s standpunt, maar zou wel voor de Ferrari kiezen. Margaret: “Ik houd zelf wel van sportief auto rijden en het lijkt mij heerlijk om te cruisen met deze Ferrari.” Marc Kooiman, directeur van Miinto dat onlangs werd geïntroduceerd in the Sky Lounge in Amsterdam kwam in gesprek met Enno Grimbergen. Enno is Sales Manager bij Moët Hennesy Nederland. Beiden heren waren heel enthousiast over de nieuwe Ferrari en konden hun ogen er niet vanaf houden.

hoef16     hoef 20

Chris van Luxemburg van “Pakkend” levert fraaie maatpakken vanuit zijn winkel in Amsterdam Zuid. Leuk om te vermelden is dat Pakkend de maatkostuums voor Douwe Bob heeft geleverd tijdens het Eurovisie Songfestival. Naast Chris staat onderneemster Burcin Kokmeijer-Dagli van Bon Clé. Zij levert heerlijk zittende sokken, die niet slijten. Een echte aanrader. Tijdens het aanbieden van diverse lekkernijen werd ook smaakvolle friet van de Frietboutique van Sammy & Pebbles uit Amsterdam aangeboden. Altijd lekker naast de zalige exquise hapjes uit de keuken van De Hoefslag.

hoef13     hoef14

Ondernemer Erik van der Burg van Vida Real kwam in gesprek met Paul Taekema bij de stand van Schaap & Citroen en was naar De Hoefslag gekomen met Claudia Lijnsvelt. Claudia staat op de rechter foto derde van links. Claudia is Partner en Creative Director bij Rocks on a rope Fine Jewellery uit Amsterdam. Paul Taekema waren we dit jaar al eerder tegengekomen bij het bekende horloge-event dat Schaap & Citroen in het Okura Hotel had georganiseerd.

hoef35     hoef 5

Hossein Akef van Persian Caviar uit Scheveningen was gekomen samen met twee vrienden. Alle drie houden ze van mooie auto’s en ze genoten van de mooie Ferrari. Roy van Buuren uit Laren is Business Stylist. Naast hem staat Victoria Saidova. Zij is werkzaam bij Glamourland als beauty expert. Ze waren vol lof over de avond en kwamen vele bekenden tegen.

hoef39     hoef30

Gallery manager Stephanie Emmelkamp van Timthy Oulton uit Amsterdam werd vergezeld door haar collega Leon Jonkman. Onlangs was Amsterdam Today aanwezig bij Timothy Oulton en wat een unieke en prachtige voorwerpen en designs voor je interieur kun je daar kopen. De adel werd vertegenwoordigd door de aanwezigheid van de zusjes Sonia en Fleur Festetics de Tolna. Fleur had haar Italiaanse vriend Nicola Flagiello meegenomen. Samen hebben zij de stijlvolle kledingzaak Clothingman Italia in Amsterdam Centrum waar ze prachtige Italiaanse mode verkopen en lekker zittende maatpakken voor een interessante prijs. Mister Cocktail Albert van Beeck Calkoen komt graag waar het aangenaam en gezellig is en kwam daardoor ook bij dit event weer veel bekenden tegen.

hoef8     hoef17

Links op de foto staat Helmuth Sapulete. Hij is eigenaar van Sapuflex International en is importeur, distributeur en specialist op het gebied van technische producten. Hij heeft een webshop (www.sapuflex.com) met 10.000 producten. Helmuth heeft overal een oplossing voor in de Food en Chemical industry. Naast Helmuth staat Robert Halewijn, de vriend van Evert Santegoeds, die samen met Gwenny Eisma was langs gekomen. Gwenny is fotograaf voor weekblad Privé en haar foto’s kunt u binnenkort zien op haar pagina VIPS. Op de rechter foto staan Enno Grimbergen van Moët Hennesy Nederland, Tom Kellerhuis en Onno Kokmeijer. Tom Kellerhuis doet de hoofdredactie van HP/De Tijd en Onno is de Executive Chef & Manager van Restaurant Ciel Blue in Hotel Okura Amsterdam. De heren genoten van hun glas champagne en waren ongetwijfeld aan het praten over de goede dingen in het leven.

hoef4     hoef24

Ron Vermeulen is eigenaar van Food Market & Pureconsultancy en komt uit Zeist. Ron heeft een enorme liefde en passie voor de gastronomie. Hij heeft het gastheerschap tot in de finesse geleerd van de befaamde gebroeders Martin en Gerard Fagel. Zij waren zijn mentors en vandaar dat Ron kind aan huis is bij restaurant De Hoefslag. De charmante bediening was continu aanwezig om de gasten te verwennen. Naast de heerlijkste gerechten is later op de avond een lekkere bitterbal altijd welkom.

hoef46     hoef44

Hoofdredacteur van Glamourland Nieuws Erieke Kuitert is de partner van organisator François-Leon van der Velde. Erieke was heel trots op François-Leon en ze genoot van de aangename avond. Naast Erieke staat Annemieke Cohrs, evenementen manager bij de Deutsche Bank.

hoef40     hoef12

Theo Heuft, voormalig eigenaar van sexclub Yab Yum, kwam uit Frankrijk om de stijlvolle Ferrari te bewonderen. Hij runt tegenwoordig in een dorpje in Frankrijk een B&B samen met zijn vrouw Mony. Zoals gezegd was de muziek goed verzorgd en Viola Holt stond als 1 van de eerste op de dansvloer.

Om u nog meer indrukken te geven van de avond volgen hierna enkele foto’s

Photo Gallery

hoef3     hoef15

hoef10     hoef11

hoef18     hoef21

hoef23     hoef26

hoef31     hoef33

hoef34     hoef36

hoef37     hoef47

hoef42

Video

De video is onverkort en duurt 8 minuten en 33 seconden, maar geeft de echte sensatie weer van de lancering van de prachtige Ferrari GTC4 Lusso inclusief veel witte rook.

Photo credits: Amsterdam Today

Video credit: Amsterdam Today

Auteur: Frank Scheers

 

 

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1