News Ticker

Gezellig Bubbly Event bij INK Hotel: Bubbels & Braadworst

inkslider

Het unieke INK Hotel in Amsterdam was het decor waar het druk bezochte Bubbly Event Bubbels & Braadworst werd gehouden. Het sprankelende event werd gehouden in de bar/restaurant op de begaande grond en bij binnenkomst werd iedereen op een feestelijke manier op de foto gezet.

De open keuken werd uitsluitend gebruikt om heerlijke broodjes met diverse braadworst te maken en te serveren en vlak daarnaast was een speciale plek ingericht voor talloze flessen heerlijke Palmer Champagne.

ink

De uitbundige DJ was aanwezig om de gezellige ambiance nog meer sfeer te geven en men genoot volop van feestelijke event. Bubbels en braadworst blijken prima samen te gaan en vooral de diversiteit van de braadworsten waren opvallend en lekker. Vervolgens de gekruide lekkernijen wegspoelen met Champagne was voor de gasten geen probleem, want de Champagne vloeide rijkelijk.

Voor een indruk hebben we hieronder een video geplaatst en voor wat extra beleving staan een aantal foto’s in de Photo Gallery.

Advertentie

De modules van iDDNA om gezond en gracieus ouder te worden, zijn uniek

Photo Gallery

ink2     ink2

ink3     ink4

ink5     ink6

ink7     ink8

ink9     ink10

ink11     ink12

ink13     ink14

ink15     ink16

ink17     ink18

Video and Photo Credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1