News Ticker

Meefietsen met Cycle Tour Amsterdam nog mogelijk

cycletour

Op zondag 10 juni komen honderden fietsers in actie tijdens de Cycle Tour Amsterdam. Vanaf de Johan Cruyff ArenA zijn er prachtige afwisselende routes uitgezet van 50, 80, 110 en 145 km. Voor wie de inschrijving gemist heeft, is er nog een mogelijkheid tot de Late Bird inschrijving via www.cycletouramsterdam.nl. Bij de start op de ArenA Boulevard kun jij je op zondag 10 juni ook nog inschrijven voor een zonnige rit.

De korte tochten, over 50 en 80 kilometer, laten je kennis maken met het zuidelijke deel van de provincie Noord-Holland. Na de brug over het Amsterdam Rijnkanaal splitsen de afstanden. De 50 kilometerroute vervolgt zich in de richting van Ouderkerk aan de Amstel en langs het prachtige Ronde Venen. De 80 kilometer gaat richting Uithoorn en via de Westeinderplassen terug naar de finish op de ArenA Boulevard.

Groot Amsterdam
Op de langere afstanden van 110 en 145 kilometer kunnen de deelnemers de uitdaging aangaan. Beide routes vertrekken in de richting van Landsmeer waarna er door unieke natuurgebieden zal worden gefietst. Aangekomen bij de wielerbaan van DTS kunnen de deelnemers zich opmaken voor een heuse tussensprint. Hier wordt een prijs beschikbaar gesteld voor de snelste man en de snelste vrouw. Bij Spaarnwoude worden de benen nog een laatste keer op de proef gesteld als de deelnemers zich wagen aan de klimtijdrit. In Velserbroek komen de routes van de 110 en 145 km weer bij elkaar om via het Amsterdamse Bos en Ouderkerk aan de Amstel hun tocht te vervolgen naar de finish.

Laatste online mogelijkheid
De reguliere inschrijving is gesloten en honderden fietsers staan al ingeschreven. Organisator Le Champion biedt fietsers de mogelijkheid om t/m donderdag 7 juni 23.29 uur online aan te melden via de Late Bird inschrijving. Dan kun je zondag direct je startbenodigdheden ophalen en wegrijden. Mocht je nog twijfelen, dan kunnen late beslissers zich zondag 10 juni vanaf 7.00 uur melden bij de inschrijfbalie van Le Champion.

Kijk voor meer informatie op www.cycletouramsterdam.nl.

Bron: lechampion.nl

Photo credit: lechampion.nl

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1