News Ticker

De prachtige en wervelende modeshow van BY MESH was een enorm succes!

bmslider

Ruim 200 genodigden uit de wereld van fashion, entertainment, vastgoed, media, kunst, gastronomie, politiek, luxury en hospitality keken hun ogen uit tijdens de haute couture fashion show van couturier Berrak Irge van BY MESH dat gehouden werd in het fameuze College Hotel.

Onder deze aanwezigen waren onder andere zanger Douwe Bob, kunstenares Loes van Delft, tv-persoonlijkheid en kunstenares Viola Holt, tv-persoonlijkheid Prem Radhakishun, tv-presentatrice Laurien Verstraten, LUV-zangeres José Hoebee, textiel-icoon Roland Kahn, zangeres Petra Berger, tv-persoonlijkheid Hanny Veerkamp, tv-presentatrice en model Dian Biemans, couturier Ronald Kolk, zangeres Juella Rolador, goede vriendin van Gordon Joyce Margareth die jurylid was bij het tv-programma “Gordon gaat trouwen”, Sandra Birsak (de ex-vrouw van Frank Masmeijer), zanger Sam Dewit van Re-Play en als speciale gast had Berrak de beroemde Turkse fashion icoon, mode-ontwerper en tv-presentator Cemil Ipekci uitgenodigd. Cemil is echt een hele bijzondere creatieve denker en vooral heel sympathiek. Cemil is volgens eigen zeggen dol op de Amsterdamse tolerantie en de manier van omgaan met elkaar hetgeen hem veel inspiratie geeft. Hij wil daarom regelmatig in Amsterdam terug komen en wellicht gedurende enkele maanden de sfeer hier blijven voelen. Hij vertoeft natuurlijk regelmatig in Instanbul en in zijn schitterend gelegen mansion in Bodrum, maar Amsterdam heeft zijn hart veroverd. Echt een bijzondere man met veel gevoel en veel interesses.

bm0

bm01

bm1     bm2

bm4     bm5

bm3     bm11

bm6     bm8

bmls     bm10

bm12     bm31

Ambassadrice van BY MESH “Anne-Marie van Leggelo” van Het Etiquette Bureau was aanwezig om de presentatie van het bijzondere fashion event op zich te nemen. Anne-Marie nam het woord om de genodigden te vertellen over de invulling van de middag en vervolgens werd de modeshow met veel allure gestart. Berrak had 10 aantrekkelijke modellen uitgenodigd om haar elegante fashionstatements op de catwalk te showen en later in dit artikel kun je enkele filmopnames bekijken als getuige daarvan om de catwalk movements mee te beleven.

BY MESH

De getalenteerde en ambitieuze Berrak Irge is met haar charmante winkel op de Prinsengracht 804 H gevestigd en dat is op 25 meter afstand van de Utrechtsestraat. Voorwaar een omgeving waar je graag vertoefd en helemaal als je een schitterende galajurk of elegante cocktailjurk wilt passen en waar persoonlijke aandacht en een prettige ambiance net zo vanzelfsprekend is als zo iets als een Champagne flûte gevuld met heerlijke koude Champagne of een kristallen vaas met verse rode rozen. Het hoort bij elkaar en het geeft je een aangenaam gevoel.

Berrak: “Een opening van een hotel, cocktailfeest aan huis, een debutantenbal of een huwelijksreceptie… Er is altijd wel een sociaal evenement waarbij de conventie vraagt om een chique jurk. In deze vluchtige tijden, wordt nog weleens haastig last minute het internet afgestruind. Maar eenmaal besteld, vallen die lovertjes en andere details al snel tegen. Echte kwaliteit heeft een directe service. Wat betreft avondkleding, gaat er dan ook niets boven persoonlijke aandacht, oprecht advies en een aantal schitterende jurken die je in real life kunt passen, zien, aanraken en vergelijken.”

De enthousiaste haute couture designer Berrak vervolgt: “Tijdens een bezoek aan BY MESH vind je een schatkamer aan kleuren en modellen op het gebied van gala- en cocktailjurken. De items in de winkel stralen stuk voor stuk elegantie, kracht en vrouwelijkheid uit. Dus wil je op een bijzonder moment stijlvol en zorgeloos voor de dag komen? Dan zal BY MESH de onderscheidende factor zijn. Wellicht dat je ooit weleens een eigen jurk hebt willen ontwerpen. In dat geval biedt het Nederlandse merk de mogelijkheid om je eigen creatie werkelijkheid te laten worden. De gedachte achter BY MESH is dat elke vrouw hoort te stralen door zich bewust te worden van haar eigen persoonlijke beauty. Dus voor elk type vrouw is er een jurk te vinden waarin zij zich comfortabel en glamoureus zal voelen. Zo maakt BY MESH het een ambitie om van elke speciale gelegenheid een onvergetelijke avond te maken en onze winkel bevindt zich in het centrum van Amsterdam en is 6 dagen per week open. Zelfs in de avonduren staat BY MESH tot je beschikking.

Beleving

Amsterdam Today gaat uit van Immersive Journalism. Dat betekent dat we graag diverse filmpjes plaatsen en vele foto’s, zodat je het gevoel hebt dat je bij het event aanwezig was en extra beleving ervaart. Hieronder staan enkele video’s en in onze Photo Gallery staan diverse foto’s van de fraaie modeshow van BY MESH.

Maak een afspraak met Berrak

Heb je binnenkort een chique feest of gelegenheid waar je iets unieks wilt dragen en dat met passie en heart beat voor je wordt gemaakt? Maak een afspraak met Berrak Irge en haar professionele team en laat je verrassen door haar talent, haar innemende persoonlijkheid en haar enorme ruime keuze aan designs en materialen. Het motto van Berrak is niet voor niets: We’ve got your perfect dress. You just need the perfect smile …..!

Photo Gallery

bm13     bm14

bm15     bm16

bm17     bm18

bm19     bm20

bm21     bm22

bm23     bm24

bm25     bm26

bm27     bm28

bm33          bm32

bm30     bm31

bm34

bm35

bm36          bm37

Video & Photo credits: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1