News Ticker

Personal Trainer Jack Scheers opent eigen PT Studio

ptpo1

De 21-jarige ondernemer en Personal Trainer Jack Scheers van PT Powerbody heeft op 9 januari zijn eigen Personal Training Studio geopend in Eemnes. Vele gasten kwamen af op deze bijzondere gebeurtenis, zoals diverse klanten en een flink aantal geïnteresseerden.

ptpo2

Specialisatie

Jack Scheers: “Ik ben nu ruim een jaar bezig als zelfstandig Personal Trainer. Mijn specialisatie is het geven van Personal Training aan Ondernemers & Topsporters. In eerste instantie werkte ik vanuit Laren, maar ik wilde als ondernemer graag mijn eigen plek hebben waar ik mijn klanten zo goed mogelijk van dienst kan zijn. In Eemnes heb ik een prachtige grote ruimte gevonden waar ik al mijn materiaal kwijt kan en mijn klanten goed kan ontvangen. Mijn PT Studio is gevestigd aan de Bramenberg 26 in Eemnes. Het gebouw staat in het kleine industriegebied dat niet ver ligt van de A27. Men kan mijn PT Studio makkelijk bereiken en de auto kan gewoon voor de deur geparkeerd worden.”

Topsporter

Jack is zelf topsporter, want hij speelt in het Nederlandse American Football Team “The Dutch Lions”. Jack: “Ik speel al enkele jaren bij The Dutch Lions. Eerst speelde ik bij The Dutch Junior Lions en ben daarna doorgegaan als senior naar The Dutch Lions. Dit jaar hebben we de EK bereikt, nadat we de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen het Belgische Nationale Team hebben gewonnen in het RKC-Stadion in Waalwijk. We zijn echt heel blij dat we dit hebben bereikt na hard zwoegen en de EK in 2016 mogen spelen tegen diverse Europese Nationale Teams.”

De ontvangst bij de opening was heel hartelijk en Jack, zijn mooie vriendin Janet ten Wolde en goede vriendin Aurora Doeven van het bedrijf AD Sound of Money hadden heerlijke hapjes en drankjes klaar staan voor de bezoekers.

De opening kreeg extra glans toen Jack iedereen toesprak en een aantal aanwezigen bedankte voor hun inzet en een champagnefles werd ontkurkt om de feestvreugde te verhogen.

Kijk op www.ptpowerbody.nl voor de beste vorm van Personal Training!

Na verloop van tijd werd het steeds drukker en liepen de gasten gezellig met elkaar te praten over het nut en het belang van goede Personal Training.

Om 16.15 uur was Jack live te beluisteren op Radio 6FM. Het interview kunt u beluisteren via deze link naar Radio 6FM. Presentator Kent Hanson is onlangs klant geworden van Jack en hij kwam langs om een interview te houden met Jack.

Hieronder kunt u het interview bekijken:

Om u een impressie te geven van de geslaagde opening van PT Powerbody in Eemnes volgen hieronder enkele foto’s.

Fotogalerie

ptpo4     ptpo3

ptpo5     ptpo6

ptpo7     ptpo8

ptpo9     ptpo10

ptpo11     ptpo12

ptpo13     ptpo14

ptpo15     ptpo16

ptpo19     ptpo20

ptpo21     ptpo22

ptpo23     ptpo24

ptpo25     ptpo26

ptpo27     ptpo28

ptpo29     ptpo30

ptpo31     ptpo32

ptpo33     ptpo34

ptpo35     ptpo36

ptposp1         ptposp2         ptposp3

ptpowerbody

Photo credit: Amsterdam Today

 

 

 

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1