News Ticker

Executive Business Lifestyle: Landelijk High End Health Platform

eblslider

Executive Business Lifestyle is het nieuwe toonaangevende health platform voor gespecialiseerde bedrijven in Nederland, die zich actief bezig houden met de fysieke en/of mentale gezondheid van hun klanten.

Executive Business Lifestyle

Executive Business Lifestyle is een onderdeel van Executive Business waar ook  Executive Business Private Office onder valt. Wij richten ons met Executive Business Lifestyle op klanten uit het hogere segment op het gebied van gezondheid in het algemeen. Deze klanten hebben de behoefte aan meer persoonlijke begeleiding en meer beleving. Dat vinden ze niet in de bekende fitnessketens waar je meer aan je lot wordt overgelaten. Dit heeft zich geuit in ons health platform, waarbij wij diverse disciplines op gezondheidsgebied hebben ondergebracht. Deze disciplines worden via ons unieke health platform aangeboden door de door ons nauwkeurig geselecteerde bedrijven, die binnen onze hoge kwaliteitseisen vallen.

Disciplines

Deze disciplines zijn:

 • Lifestyle en Age Management
 • Skin Care
 • Personal Training
 • Voedingsadviezen
 • In- en outdoor training
 • Massages
 • Fysiotherapie
 • Fysiofitness
 • Fitness in het algemeen
 • Yoga
 • Bedrijfsfitness met fiscaal voordeel
 • Uiterlijke verzorging
 • Lichamelijke verzorging
 • Mentale training
 • Wellness

Door de diversiteit en het aantal disciplines hebben onze klanten een ruime keuze om zich op gezondheidsgebied te laten verwennen. In overleg kan de klant ook thuis Personal Training en/of massages krijgen.

Onze partners

iDDNA® Lifestyle en Age Management

eb

Executive Business is de exclusieve Provider van iDDNA® producten in Midden Nederland. iDDNA® is ontwikkeld door Suisse Life Science uit Zwitserland met het geloof dat gepersonaliseerde medicatie en lifestyle gezondheidszorg in de toekomst een revolutie teweeg zal brengen.

iDDNA is het eerste en enige platform wereldwijd dat op DNA onderzoek gebaseerde gepersonaliseerde diensten levert op het gebied van huidverzorging, dieet en sport. U bent uniek en dat zijn uw huid en lichaam ook. Waarom zou u nog iets willen wat universeel gemaakt is terwijl u nu ook kunt kiezen voor ultra op maat gemaakte producten en diensten. iDDNA® kijkt naar uw genen en uw lifestyle en maakt op basis daarvan een gepersonaliseerd beautyplan speciaal voor u !

Onze genen bepalen de kleur van ons haar en van onze ogen, maar ook de veroudering van onze cellen, het aantal rimpels en de diepte daarvan, de huidpigmentatie, -elasticiteit en –stevigheid, maar ook uw aanleg tot het vormen van overgewicht, het detox vermogen van uw lichaam en bijvoorbeeld uw suikermetabolisme. Uw DNA is een cellulaire identiteit. Al tientallen jaren beweert de medische wetenschap dat onze genen ons biologisch lot bepalen. De laatste ontwikkelingen en onderzoeken in genetica wijzen echter uit dat onze genen dynamisch zijn en dus reageren op onze levenswijze en leefomgeving.

IDNA-logo-

Geïnspireerd op deze vooruitgang in de regeneratieve geneeskunde en op basis van vele jaren onderzoek en ontwikkelingen gebaseerd op Nobel- prijs winnende onderzoeken en internationaal geaccepteerde wetenschappelijke en medische publicaties is iDDNA ontwikkeld als eerste lifestyle gentherapie, volledig gepersonaliseerd en exclusief voor iedere cliënt.

Door het “lezen” en begrijpen van de moleculaire basis van uw verouderingsproces (middels DNA onderzoek) kunt u nu door iDDNA® een volledig anti-aging programma voor uw huid en lichaam laten samenstellen. Er wordt getest op 820.000 genen en 1592 Biomarkers worden geanalyseerd.

iDDNA®: See hello to your best life!

Progress Performance Center

ppceblIn het centraal gelegen Lelystad is het Progress Performance Center gevestigd. In dit gebouw bevindt zich een volledig ingerichte gym en zijn tevens de fysiotherapie praktijk van Function + Fysiotherapie aanwezig en twee Personal Trainers. Fysiotherapeut Dorian van Garderen helpt u vakkundig met uw lichamelijke klachten en in de gym kunt u op een aangename manier fitnessen en door de vakkundige Personal Trainers van PT Powerbody en Sapato-Fit de individuele aandacht en begeleiding krijgen, die u wenst

FitClub 0320

FitClub 0320 staat bekend als The Challenge Company, want uitdagingen dienen effectief omgezet te worden tot het gewenste resultaat. FitClub 0320 werkt vanuit de fraai ingerichte gym in Lelystad en is niet te vergelijken met de “gewone” filialen van fitness ketens en valt op door de unieke en prettige manier van klantenbehandeling. Hier worden naast klanten, die graag aan hun fysieke conditie willen werken, ook topsporters getraind. Eigenaar Jack Scheers: “Persoonlijke aandacht en interesse voor iedereen wordt hier met hele grote letters geschreven.”

ppcebl2

PT Powerbody

PT Powerbody is ook een bedrijf van de ondernemende Jack Scheers. Na zijn CIOS-opleiding in Heerenveen, die hij heeft aangevuld met enkele andere diploma’s op fitnessgebied is hij gestart als Personal Trainer. Zijn manier van Personal Training geven, dient u echt zelf te ervaren. Heel persoonlijk en intens en altijd op echt resultaat gericht. Qua sportactiviteiten heeft Jack jarenlang gespeeld bij The Dutch Lions, het Nederlandse Team American Football. Hij geeft krachttraining aan het Nederlandse junioren team, the Junior Dutch Lions. Daarnaast heeft hij een zwarte band behaald bij de Zuid-Koreaanse vechtsport Kuk Sool Won.

Sapato-Fit

Personal Trainer Gilmar Martina van Sapato-Fit heeft een achtergrond vanuit het leger en politie. Hij was jarenlang marinier en werkte later bij de politie in Almere. Deze ervaring heeft hij naast de vakkundigheidseisen aangewend om als Personal Trainer aan het werk te gaan. Zijn unieke stijl van Personal Training is een belevenis op zich en Gilmar houdt zich ook bijvoorbeeld bezig met Wedding Personal Training, want wie wil nou niet strak zijn als je voor het altaar staat.

Body-Life Massages

body-life2

Al meer dan 20 jaar specialiseert Body-Life zich in massagetherapieën en coaching disciplines die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen.

Eigenaar en master masseur Alex van de Bilt behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, waaronder Vivian Reijs, Marco en Leontine Borsato, John Ewbank, miss Nederland Universe Kelly Weekers en Winston en Renate Gerschtanowitz. Alex wordt hierdoor ook wel de masseur van de sterren genoemd.
Winston Gerschtanowitz in LXRY 28: “Master masseur Alex van de Bilt komt elke maandag bij ons thuis masseren. Dat vind ik wel heel erg lekker. Hij neemt zijn eigen tafel mee. Hij is echt top.”

Alex werkt met diverse masseurs uit het hele land en op dit moment werkt hij samen met 25 masseurs. Alex is een echte professional door wie je graag gemasseerd wilt worden. Ook bij Alex en zijn vakkundige collega’s is persoonlijke aandacht en echte interesse in zijn klant een heel belangrijk onderdeel van zijn dienstverlening.

Meld u vandaag nog aan!

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden voor 1 van de diensten, die wij u via Executive Business Lifestyle kunnen aanbieden, dan stuurt u uw reactie naar info@executivebusiness.nl. U kunt ook bellen naar 06 53 89 39 98. Wij gaan op basis van uw wensen u in contact brengen met de juiste EBL-Partner.

Gratis intakegesprek en/of gratis proefles

Bij diverse van onze EBL-Partners kunt u gebruik maken van een gratis intakegesprek en/of een gratis proefles. Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@executivebusiness.nl of een telefoontje naar 06-53 89 39 98. Wij nemen graag uw vragen direct in behandeling.

Nieuwe EBL-Partners

Hebt u een bedrijf, die in onze dienstverlening past op het gebied van gezondheid en u wilt zich aansluiten of informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden die Executive Business Lifestyle u kan bieden? U kunt uw e-mail richten aan Menno Lindeblad via info@executivebusiness.nl.

Executive Business Lifestyle: Gezondheid is geen vast gegeven. Vakkundige begeleiding en persoonlijke begeleiding wel!

gezondeten     fitgirl

ebl

Photo credit: Foter.com / CC0

Photo credit: with wind via Foter.com / CC BY

Photo credit: LyndaSanchez via Foter.com / CC BY-SA

 

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1