News Ticker

Bernhard van Oranje lanceert zijn nieuwe sloep Waterdream S-550 op Hiswa

wdslider

Tijdens de openingsdag, woensdag 8 maart 2017, van de Hiswa Amsterdam Boat Show introduceerden Yamaha Marine en Waterdream om 12.00 uur op de Yamaha stand de nieuwe Waterdream S-550. Deze 5,52 meter lange aluminium sloep uit de Waterdream serie komt rechtstreeks tot stand uit de succesvolle samenwerking tussen Yamaha Marine en Waterdream.

Waterdream bouwt de koning onder de sloepen nu ook in het kleine segment. Waterdream sloepen en tenders, ontworpen en geproduceerd in Nederland, zijn van hoogwaardig aluminium, uiterst robuust en bovenal stoer. De onderhoudsvrije boten zijn gemaakt voor leasure gebruik, maar ook om onbezorgd te kunnen genieten van de wa- tersport.

Bernhard van Oranje: “De sloepen en tenders van Waterdream zijn snel en hebben een revolutionair onderwaterschip, zijn uiterst stabiel, ook onder hogere snelheden, en zitten vol met karakter.”

Video

Alle Waterdreamboten worden standaard voorzien van een Yamaha-buitenboordmotor, omdat Yamaha één van de lichtste, meest innovatieve en vooral betrouwbare buiten- boordmotoren levert. Daarbij bieden de buitenboordmotoren, naast een hoog koppel, ook veel vermogen en benadrukken ze de goede vaareigenschappen van elke Water- dream boot.

Tijdens de afgelopen LXRY Fair in december werd al het vlaggenschip, de Waterdream S-850 Speedster, door Waterdream geïntroduceerd. Naast dit topmodel, de T-777 en de S-720 die ook op de Hiswa te zien zijn, vult de nieuwe S-550 het leveringsprogramma aan de onderkant perfect aan.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

De Waterdream S-550 is bedoeld voor de veeleisende watersporters welke op zoek zijn naar een hoogwaardige sloep van hoge kwaliteit, maar welke bescheiden is in afmeting. De vaareigenschappen van de Waterdream S-550 zijn gelijkwaardig aan de grotere modellen en er kan gekozen worden voor een langzaam varende uitvoering, welke voortgestuwd wordt door een Yamaha F20BEL buitenboordmotor, of een snel varende uitvoering, welke door een Yamaha F50HETL buitenboordmotor wordt aangedreven. Vanwege de afmetingen en het gewicht is de Waterdream S-550 ook perfect trailerbaar achter een middenklasse personenauto.

De Waterdream S-550 is vanaf maart leverbaar en zal door een geselecteerd aantal Yamaha Marine dealers verkocht worden.

Technische gegevens Waterdream S-550:

Lengte:                                 5,52 meter

Breedte:                              2,30 meter

Diepgang:                           30 centimeter

Doorvaarthoogte:            1,00 meter

Gewicht:                              620 kilogram

Materiaal en dikte:            Marine Grade Aluminium – 5 mm

Informatie

Kijk op www.waterdream-boot.nl voor alle informatie.

Ander artikel over Bernhard van Oranje

U kunt via deze link ons eerder gepubliceerde artikel over Bernhard van Oranje lezen.

Photo Gallery

wd1     wd2

wd3     wd4

wd5     wd6

wd7     wd8

wd9     wd10

wd11     wd12

wd13     wd14

wd15     wd16

wd17     wd18

Photo credits: Amsterdam Today

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1