News Ticker

Bernhard van Oranje lanceert zijn nieuwe sloep Waterdream S-550 op Hiswa

wdslider

Tijdens de openingsdag, woensdag 8 maart 2017, van de Hiswa Amsterdam Boat Show introduceerden Yamaha Marine en Waterdream om 12.00 uur op de Yamaha stand de nieuwe Waterdream S-550. Deze 5,52 meter lange aluminium sloep uit de Waterdream serie komt rechtstreeks tot stand uit de succesvolle samenwerking tussen Yamaha Marine en Waterdream.

Waterdream bouwt de koning onder de sloepen nu ook in het kleine segment. Waterdream sloepen en tenders, ontworpen en geproduceerd in Nederland, zijn van hoogwaardig aluminium, uiterst robuust en bovenal stoer. De onderhoudsvrije boten zijn gemaakt voor leasure gebruik, maar ook om onbezorgd te kunnen genieten van de wa- tersport.

Bernhard van Oranje: “De sloepen en tenders van Waterdream zijn snel en hebben een revolutionair onderwaterschip, zijn uiterst stabiel, ook onder hogere snelheden, en zitten vol met karakter.”

Video

Alle Waterdreamboten worden standaard voorzien van een Yamaha-buitenboordmotor, omdat Yamaha één van de lichtste, meest innovatieve en vooral betrouwbare buiten- boordmotoren levert. Daarbij bieden de buitenboordmotoren, naast een hoog koppel, ook veel vermogen en benadrukken ze de goede vaareigenschappen van elke Water- dream boot.

Tijdens de afgelopen LXRY Fair in december werd al het vlaggenschip, de Waterdream S-850 Speedster, door Waterdream geïntroduceerd. Naast dit topmodel, de T-777 en de S-720 die ook op de Hiswa te zien zijn, vult de nieuwe S-550 het leveringsprogramma aan de onderkant perfect aan.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

De Waterdream S-550 is bedoeld voor de veeleisende watersporters welke op zoek zijn naar een hoogwaardige sloep van hoge kwaliteit, maar welke bescheiden is in afmeting. De vaareigenschappen van de Waterdream S-550 zijn gelijkwaardig aan de grotere modellen en er kan gekozen worden voor een langzaam varende uitvoering, welke voortgestuwd wordt door een Yamaha F20BEL buitenboordmotor, of een snel varende uitvoering, welke door een Yamaha F50HETL buitenboordmotor wordt aangedreven. Vanwege de afmetingen en het gewicht is de Waterdream S-550 ook perfect trailerbaar achter een middenklasse personenauto.

De Waterdream S-550 is vanaf maart leverbaar en zal door een geselecteerd aantal Yamaha Marine dealers verkocht worden.

Technische gegevens Waterdream S-550:

Lengte:                                 5,52 meter

Breedte:                              2,30 meter

Diepgang:                           30 centimeter

Doorvaarthoogte:            1,00 meter

Gewicht:                              620 kilogram

Materiaal en dikte:            Marine Grade Aluminium – 5 mm

Informatie

Kijk op www.waterdream-boot.nl voor alle informatie.

Ander artikel over Bernhard van Oranje

U kunt via deze link ons eerder gepubliceerde artikel over Bernhard van Oranje lezen.

Photo Gallery

wd1     wd2

wd3     wd4

wd5     wd6

wd7     wd8

wd9     wd10

wd11     wd12

wd13     wd14

wd15     wd16

wd17     wd18

Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1