News Ticker

Succesvolle en gezellige opening van het Progress Performance Center

ppc1

Het fraaie en ruime pand van Progress Performance Center aan de Vaartweg 100 in Lelystad is in feite een shop in shop formule voor sport- en fysiotherapieactiviteiten. Naast een volledig en goed ingerichte gym met de naam FitClub 0320 (The Challenge Company), de bedrijven PT Powerbody en Sapato-Fit, die gericht zijn op Personal Training kun je ook terecht voor de juiste fysiotherapie bij fysiotherapeut Dorian van Garderen.

ppcfoto

FitClub 0320 en PT Powerbody zijn de twee bedrijven van sportondernemer Jack Scheers en Sapato-Fit is het bedrijf van Gilmar Martina. Door elkaar te helpen en te ondersteunen, weten deze drie getalenteerde en vakkundige ondernemers een prefect aanbod te realiseren op sportgebied en aandacht voor het lichaam.

ppc41

Succesvolle en gezellige opening

Op 7 januari was de drukbezochte en gezellige opening van het Progress Performance Center. Vanaf 10.00 uur waren de gasten welkom en om 16.30 uur was de aangename borrel gepland. Tussen 10.00 uur en 16.30 uur kon men allerlei workshops volgen. Van Personal Training en Voedingsadvies tot Fitnessactiviteiten. Quintijn van Dijk, die stage loopt bij Jack Scheers gaf een helder betoog over het nut van gezonde voeding.

Sfeervolle borrel

De gezellige borrel werd begeleid door lekkere hapjes, die Jack’s vriendin Janet had gemaakt. Lekkere stukjes gesneden wraps met allerlei lekkere versie ingrediënten. De sfeer was heel aangenaam en klanten kwamen ook met diverse tips. Zo wilde een moeder graag met haar dochter samen gaan trainen, waarbij de moeder graag haar eigen training kon doen en haar dochter een training, die op haar was afgestemd. Deze interessante tip werd door de heren ter harte genomen.

Video

Hieronder kun je een video bekijken, waarbij Personal Trainer Jack Scheers Personal Training geeft aan twee klanten:

Leuke recensie

recensie (1)

Ik ben begonnen bij PT Powerbody sinds begin dit jaar (4 januari 2016) met Jack Scheers als personal trainer. Ik ben begonnen met personal training, omdat ik graag meer inzicht wou krijgen over cardio/kracht training en voeding.
We hadden afgesproken om 2x per week samen te trainen en 2x per week zelfstandig te trainen.
Ik merkte de eerste weken dat het erg zwaar was, omdat mijn lichaam het niet gewend was. Jack gaf mij de motivatie om door te gaan en de workout af te maken. Ik liep vast in voeding, ook daarin werd ik goed geadviseerd en kreeg ik eetschema’s toegestuurd. Ik merkte dat ik lekkerder in mijn vel ging zitten en kreeg meer energie in mijn leven. Ik begon eindelijk na jaren weer goed te ontbijten, omdat ik eindelijk wist wat goed was om te eten, daarin ben ik erg ondersteunt! Ook stond Jack zeker voor mij klaar als ik naar PT kwam en een minder leuke dag had gehad. Hij gaf energie en kracht om door te gaan en een helpende motivatie. Wat ik fijn vond aan zijn lessen was creativiteit, er was zoveel afwisseling geen één les was hetzelfde. Ik merk verschil in mijn lijf en ik zie het ook aan de buiten kant. Ik voel mij comfortabeler en beter in mijn vel! 3 maanden erna hebben we weer een nul-meting gehad en er was zeker verschil dat geeft de boost om door te gaan met sporten.

Willemijn

Aanmelden

Meld je vandaag aan om een krachtigere versie van jezelf te maken! Kijk op Progress Performance CenterFitClub 0320PT Powerbody of Sapato-Fit voor alle informatie en mogelijkheden.

Photo Gallery

Om je een indruk te geven van de openingsdag volgens hieronder een aantal foto’s.

ppc

ppc2     ppc

ppc4     ppc5

ppc42     ppc43

ppc6     ppc8

ppc9     ppc10

ppc11     ppc12

ppc13     ppc14

ppc15     ppc16

ppc17     ppc18

ppc19     ppc20

ppc21     ppc22

ppc23     ppc24

ppc25     ppc26

ppc27     ppc28

ppc29     ppc30

ppc31     ppc32

ppc33     ppc34

ppc35     ppc36

ppc37     ppc38

ppc39     ppc40

Photo credit: Glamourvision

Photo credits: Amsterdam Today

Video credit: Amsterdam Today

 

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1