News Ticker

Succesvolle en gezellige opening van het Progress Performance Center

ppc1

Het fraaie en ruime pand van Progress Performance Center aan de Vaartweg 100 in Lelystad is in feite een shop in shop formule voor sport- en fysiotherapieactiviteiten. Naast een volledig en goed ingerichte gym met de naam FitClub 0320 (The Challenge Company), de bedrijven PT Powerbody en Sapato-Fit, die gericht zijn op Personal Training kun je ook terecht voor de juiste fysiotherapie bij fysiotherapeut Dorian van Garderen.

ppcfoto

FitClub 0320 en PT Powerbody zijn de twee bedrijven van sportondernemer Jack Scheers en Sapato-Fit is het bedrijf van Gilmar Martina. Door elkaar te helpen en te ondersteunen, weten deze drie getalenteerde en vakkundige ondernemers een prefect aanbod te realiseren op sportgebied en aandacht voor het lichaam.

ppc41

Succesvolle en gezellige opening

Op 7 januari was de drukbezochte en gezellige opening van het Progress Performance Center. Vanaf 10.00 uur waren de gasten welkom en om 16.30 uur was de aangename borrel gepland. Tussen 10.00 uur en 16.30 uur kon men allerlei workshops volgen. Van Personal Training en Voedingsadvies tot Fitnessactiviteiten. Quintijn van Dijk, die stage loopt bij Jack Scheers gaf een helder betoog over het nut van gezonde voeding.

Sfeervolle borrel

De gezellige borrel werd begeleid door lekkere hapjes, die Jack’s vriendin Janet had gemaakt. Lekkere stukjes gesneden wraps met allerlei lekkere versie ingrediënten. De sfeer was heel aangenaam en klanten kwamen ook met diverse tips. Zo wilde een moeder graag met haar dochter samen gaan trainen, waarbij de moeder graag haar eigen training kon doen en haar dochter een training, die op haar was afgestemd. Deze interessante tip werd door de heren ter harte genomen.

Video

Hieronder kun je een video bekijken, waarbij Personal Trainer Jack Scheers Personal Training geeft aan twee klanten:

Leuke recensie

recensie (1)

Ik ben begonnen bij PT Powerbody sinds begin dit jaar (4 januari 2016) met Jack Scheers als personal trainer. Ik ben begonnen met personal training, omdat ik graag meer inzicht wou krijgen over cardio/kracht training en voeding.
We hadden afgesproken om 2x per week samen te trainen en 2x per week zelfstandig te trainen.
Ik merkte de eerste weken dat het erg zwaar was, omdat mijn lichaam het niet gewend was. Jack gaf mij de motivatie om door te gaan en de workout af te maken. Ik liep vast in voeding, ook daarin werd ik goed geadviseerd en kreeg ik eetschema’s toegestuurd. Ik merkte dat ik lekkerder in mijn vel ging zitten en kreeg meer energie in mijn leven. Ik begon eindelijk na jaren weer goed te ontbijten, omdat ik eindelijk wist wat goed was om te eten, daarin ben ik erg ondersteunt! Ook stond Jack zeker voor mij klaar als ik naar PT kwam en een minder leuke dag had gehad. Hij gaf energie en kracht om door te gaan en een helpende motivatie. Wat ik fijn vond aan zijn lessen was creativiteit, er was zoveel afwisseling geen één les was hetzelfde. Ik merk verschil in mijn lijf en ik zie het ook aan de buiten kant. Ik voel mij comfortabeler en beter in mijn vel! 3 maanden erna hebben we weer een nul-meting gehad en er was zeker verschil dat geeft de boost om door te gaan met sporten.

Willemijn

Aanmelden

Meld je vandaag aan om een krachtigere versie van jezelf te maken! Kijk op Progress Performance CenterFitClub 0320PT Powerbody of Sapato-Fit voor alle informatie en mogelijkheden.

Photo Gallery

Om je een indruk te geven van de openingsdag volgens hieronder een aantal foto’s.

ppc

ppc2     ppc

ppc4     ppc5

ppc42     ppc43

ppc6     ppc8

ppc9     ppc10

ppc11     ppc12

ppc13     ppc14

ppc15     ppc16

ppc17     ppc18

ppc19     ppc20

ppc21     ppc22

ppc23     ppc24

ppc25     ppc26

ppc27     ppc28

ppc29     ppc30

ppc31     ppc32

ppc33     ppc34

ppc35     ppc36

ppc37     ppc38

ppc39     ppc40

Photo credit: Glamourvision

Photo credits: Amsterdam Today

Video credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1