News Ticker

Klassieke klanken tijdens open dag in Het Hendrickszhuys

domus

Op zaterdag 17 maart van 14.00- 17.00 uur zet Het Hendrickszhuys, onderdeel van Domus Magnus, de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Maak kennis met deze unieke woonzorglocatie aan de Amsterdamse Herengracht. Tegelijkertijd bent u van harte welkom om te komen luisteren en genieten naar de klassieke klanken van het getalenteerde strijkkwartet.

Klassieke muziek
Muziek staat bij Het Hendrickszhuys hoog in het vaandel. Muziek is belangrijk voor een goed welbevinden. Op alle woonzorglocaties wordt er daarom wekelijks een intiem huiskamerconcert georganiseerd. U kunt tijdens de open dag in Het Hendrickszhuys kijken en luisteren naar een jong en getalenteerd strijkkwartet. Ruña ’t Hart en André Felipe Lima (viool), Hessel Moeselaar (altviool) en Renate Apperloo (cello) brengen verschillende genres ten gehore. Het strijkkwartet start om 14.15 uur, 15.15 uur en 16.15 uur. De sets duren ongeveer 20 minuten. 

Week van Zorg en Welzijn
De open dag wordt gehouden tijdens De Week van Zorg en Welzijn en heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en geïnteresseerden te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Daarnaast is deze week ontstaan om te laten zien wat er zich afspeelt op de werkvloer, welke innovatieve technieken er worden gebruikt en hoe leuk, uitdagend en vooral hoe belangrijk het werk in de zorg is. De open dag is voor zowel belangstellenden die in de toekomst een geschikte woonzorglocatie zoeken voor zichzelf of een familielid, maar ook voor mensen die graag in de zorgbranche willen werken. 

Meer informatie
Bent u belangstellend naar deze schitterende locatie waar wij persoonlijke en professionele ouderenzorg bieden? Wij heten u tussen 14.00- 17:00 uur van harte welkom. Naast Het Hendrickszhuys openen negen andere locaties van Domus Magnus ook op zaterdag 17 maart 2018 de deuren. Kijk voor meer informatie op: www.domusmagnus.com/zorgenwelzijn

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Bron: Domus Magnus

Photo credit: Domus Magnus

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1