News Ticker

Klassieke klanken tijdens open dag in Het Hendrickszhuys

domus

Op zaterdag 17 maart van 14.00- 17.00 uur zet Het Hendrickszhuys, onderdeel van Domus Magnus, de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Maak kennis met deze unieke woonzorglocatie aan de Amsterdamse Herengracht. Tegelijkertijd bent u van harte welkom om te komen luisteren en genieten naar de klassieke klanken van het getalenteerde strijkkwartet.

Klassieke muziek
Muziek staat bij Het Hendrickszhuys hoog in het vaandel. Muziek is belangrijk voor een goed welbevinden. Op alle woonzorglocaties wordt er daarom wekelijks een intiem huiskamerconcert georganiseerd. U kunt tijdens de open dag in Het Hendrickszhuys kijken en luisteren naar een jong en getalenteerd strijkkwartet. Ruña ‘t Hart en André Felipe Lima (viool), Hessel Moeselaar (altviool) en Renate Apperloo (cello) brengen verschillende genres ten gehore. Het strijkkwartet start om 14.15 uur, 15.15 uur en 16.15 uur. De sets duren ongeveer 20 minuten. 

Week van Zorg en Welzijn
De open dag wordt gehouden tijdens De Week van Zorg en Welzijn en heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en geïnteresseerden te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Daarnaast is deze week ontstaan om te laten zien wat er zich afspeelt op de werkvloer, welke innovatieve technieken er worden gebruikt en hoe leuk, uitdagend en vooral hoe belangrijk het werk in de zorg is. De open dag is voor zowel belangstellenden die in de toekomst een geschikte woonzorglocatie zoeken voor zichzelf of een familielid, maar ook voor mensen die graag in de zorgbranche willen werken. 

Meer informatie
Bent u belangstellend naar deze schitterende locatie waar wij persoonlijke en professionele ouderenzorg bieden? Wij heten u tussen 14.00- 17:00 uur van harte welkom. Naast Het Hendrickszhuys openen negen andere locaties van Domus Magnus ook op zaterdag 17 maart 2018 de deuren. Kijk voor meer informatie op: www.domusmagnus.com/zorgenwelzijn

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Bron: Domus Magnus

Photo credit: Domus Magnus

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1