News Ticker

Leerzaam en gezellig Koffie en Lifestyle Event bij SieMatic Flag Store

kofslider

Op donderdag 23 november vond bij de Flag Store van SieMatic aan het Vondelpark een leuke, gezellige en leerzame Koffie en Lifestyle Event plaats. Je werd in een middag op de hoogte gebracht van trends, diensten en concepten in en rond de moderne koffiemarkt. De genodigden kregen presentaties van Alpro, Tia Maria, Newby Teas, Queens of Dairy, Sugar Lips Cakes, DiGusti, Brocolade en Gourmet Sweets.

Na een warm welkomstwoord van de organisatie werden de gasten in diverse groepjes geformeerd en kregen deze groepjes een presentatie van ongeveer 10 minuten bij de diverse standhouders. Bij de een werd je bijgepraat over hoe je het beste koffie kunt zetten, bij de ander over hoe je als barista het beste met je melk moet omgaan, bij nog een ander kwam je in aanraking met de beste thee in de wereld, maar ook koude koffie cocktails met Tia Maria werden geproefd, heerlijke chocolades in de mond gestopt en andere zoetigheden geproefd.

Leuk was om te zien dat de oude manier van koffiezetten nog steeds heel aanvaardbaar is. Zo blijkt de oude koffiemachine MoccaMaster een revival te krijgen en wordt weer binnenkort verkrijgbaar.

kof

We hebben in ieder geval weer veel opgestoken over koffie, lifestyle, barista’s, heerlijke zoetigheden, koude koffie cocktails en vooral over echt genieten van koffie!

Advertentie

De modules van iDDNA om gezond en gracieus ouder te worden, zijn uniek

Photo Gallery

kof1     kof2

kof3     kof4

kof5     kof6

kof7     kof8

kof9     kof10

kof11     kof12

kof13     kof15

kof14     kof16

kof17     kof18

kof19     kof20

kof21     kof22

kof23     kof24

kof25     kof26

Photo Credits: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1