News Ticker

Glamoureuze opening van Pakkend, want Pakkend gaat 3 maten groter

pakkendfoto

In een oud bankgebouw aan de Bilderdijkstraat in Oud West heeft ondernemer Chris van Luxemburg vandaag zijn flagshipstore geopend. Drie keer zo groot als zijn winkel in de Roelof Hartstraat, heeft de pakkenexpert nu de mooiste en leukste snoepwinkel voor mannen in Amsterdam.

 “De leukste snoepwinkel voor mannen van Amsterdam”

Van Luxemburg: “De vraag naar een goed pak stijgt, we groeiden letterlijk uit ons jasje. Met deze stap kan ik een nog bredere collectie aanbieden: Van instappak tot maatpak plus een groter assortiment in Pakkend ready-to-wear collectiestukken. Van chino tot cardigan, van tijdloos pak tot hip jasje. Alles in kleine oplagen om exclusief te blijven.”

Maatpak

Tussen een industrieel plafond en een antieke houten vloer staan een dassenwand en klassieke couponkasten met eigen en exclusieve stoffen zoals de Ultimate Exclusives van Scabal, Zegna en Dormeuil. Maar ook collecties met verrassende materialen zoals bamboe tref je er naast de all-time all-round klassiekers. Voor het aanmeten van een maatpak is een ruimte met veel privacy gemaakt. Pakkend onderscheidt zich met het maatpak door zestig meetpunten toe te passen in plaats van de gangbare tien tot twintig, waardoor elk postuur de beste versie van zichzelf krijgt.

Prêt-à-porter

Maar vanaf €379,- zijn er ook al unieke prêt-à-porter pakken van eigen label. Gemaakt van hoogwaardige en nieuwe duurzame materialen. Van Luxemburg: “Mannen beseffen tegenwoordig meer dan ooit dat een goed pak het verschil kan maken. Een goed pak maakt een man zelfverzekerder en daardoor ook langer.”

Over Chris van Luxemburg

Chris van Luxemburg begon 13 jaar geleden met Pakkend made to Measure en werd gezien als de maatpakkenrebel die uitgroeide tot een nationale en internationale autoriteit. Chris woont in Amsterdam met zijn vrouw en 9-jarige dochter. Hij zwemt regelmatig in de Amsterdamse grachten en hanteert een sportieve levensstijl om de energie en focus te houden die nodig is om zijn bedrijf te leiden.

Info

Pakkend, Bilderdijkstraat 50, Amsterdam (filialen Roelof Hartstraat zijn vervallen), www.pakkend.nl.

Merken

Pakkend – Scabal – Vitale Barberis Canonico – Huddersfield – Fratelli Tallia di Delfino – Paolo Albizati – Albini – Profuomo – Knit society – Elizabeth Parker – Ddincs – Dante.

Bron: Dutch Global Media

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1