News Ticker

Gaat Heel Holland Bakt de vier miljoen kijkers halen?

bakken

Bakken, een belangrijke bezigheid in de keuken, blijft de kijker interesseren als het op een leuke manier op de beeldbuis wordt gebracht. Dat blijkt vooral uit de enorme kijkcijfers van het populaire culinaire tv-programma “Heel Holland Bakt”.

Zelfs André van Duin vindt het ongelofelijk dat het zesde seizoen van Heel Holland Bakt zondagavond is begonnen met maar liefst 3,3 miljoen kijkers. Hij vraagt zich af waar dit eindigt. Dat zei hij dinsdagavond als tafelheer in De Wereld Draait Door. Slechts één keer in de geschiedenis keken er meer mensen naar Heel Holland Bakt: de finale trok vorig jaar 3,4 miljoen kijkers. “Ik heb een heel goed humeur, want Heel Holland Bakt is begonnen en we hadden zulke mooie cijfers. We hadden er 3,3 miljoen.“
Meer dan drie miljoen kijkers is in het huidige tijdperk een prestatie van formaat. “Daar word je heel vrolijk van, dat is lekker wakker worden ’s ochtends. We waren er allemaal zeer door verrast.”

Van Duin is benieuwd hoeveel mensen er zondag voor de buis zitten. “Vorig jaar sloten we af met 3,4 en nu beginnen we al met 3,3, dus waar moet dat heen gaan? Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat het weer meezit. Het is koud buiten, het regende zondagavond, dus dan zit iedereen lekker voor de televisie met allemaal warme ovens. Wat wil je nou nog meer? We hadden alles mee. Normaal zonden we wel wat eerder uit, in de zomer.”

Heel Holland Bakt duurt nu nog acht weken. Zal de 4 miljoen worden aangetikt? “Ik doe het er meteen voor, maar ik durf dat nu nog niet te zeggen. Zullen we afronden op 4?”

Ga jij kijken naar dit populaire tv-programma?

Photo credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1