News Ticker

Het blijft een uniek en deftig gezellig event: Masters of LXRY 2018

lxryf1

De luxe spullen zijn al weer ingeladen, want de Masters of LXRY 2018 was te bezoeken tot en met maandag 10 december. Het was volgens kenners een event waar je geweest had moeten zijn.

De Masters of LXRY 2018 startte donderdagavond 6 december met de bekende VIP-Avond waar ruim 5000 stijlvol geklede dames en heren in hun gala outfit acte de presence gaven en zich lieten verwennen met de lekkerste Champagnes, delicate versnaperingen en andere vormen van genot, zoals optredens van bekende artiesten.

Vervolgens kwamen meer dan 50.000 bezoekers op de andere dagen kijken naar alle pracht en praal en kwamen veel “netwerkers” langs op maandag 10 december voor de bekende Business Monday waar als vanouds de gezellige netwerkborrel bij Gassan tegen een uur of 15.00 startte en ook de borrel bij Cravt een grote aantrekkingskracht had op genodigden met een volle bankrekening.

Voor degenen, die niet aanwezig konden zijn bij de Business Monday hebben wij enkele video’s geplaatst om de aangename sfeer mee te beleven. Gezelligheid kent geen tijd. Ook niet tussen de duurste horloges, de mooiste juwelen en de oogverblindende diamanten!

Video’s & Photo Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1