News Ticker

Het blijft een uniek en deftig gezellig event: Masters of LXRY 2018

lxryf1

De luxe spullen zijn al weer ingeladen, want de Masters of LXRY 2018 was te bezoeken tot en met maandag 10 december. Het was volgens kenners een event waar je geweest had moeten zijn.

De Masters of LXRY 2018 startte donderdagavond 6 december met de bekende VIP-Avond waar ruim 5000 stijlvol geklede dames en heren in hun gala outfit acte de presence gaven en zich lieten verwennen met de lekkerste Champagnes, delicate versnaperingen en andere vormen van genot, zoals optredens van bekende artiesten.

Vervolgens kwamen meer dan 50.000 bezoekers op de andere dagen kijken naar alle pracht en praal en kwamen veel “netwerkers” langs op maandag 10 december voor de bekende Business Monday waar als vanouds de gezellige netwerkborrel bij Gassan tegen een uur of 15.00 startte en ook de borrel bij Cravt een grote aantrekkingskracht had op genodigden met een volle bankrekening.

Voor degenen, die niet aanwezig konden zijn bij de Business Monday hebben wij enkele video’s geplaatst om de aangename sfeer mee te beleven. Gezelligheid kent geen tijd. Ook niet tussen de duurste horloges, de mooiste juwelen en de oogverblindende diamanten!

Video’s & Photo Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1