News Ticker

Waarom schort de PVV alle publieke activiteiten per direct op?

pvvgeert

Geert Wilders spreekt van ‘enorm verontrustende’ ontwikkelingen en daarom heeft de PVV besloten alle publieke activiteiten op te schorten in verband met de laatste ontwikkelingen rond het lek bij de Dienst Bewaken en Beveiligen.

Verdachte op vrije voeten

De van het lekken verdachte Faris K. is voorlopig op vrije voeten. Hij is nog wel verdachte in de zaak.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Eerder verdacht

Het AD meldt dat de agent uit het beveiligingsteam van Wilders die wordt verdacht van lekken, al eerder verdacht werd van integriteitsschendingen.

Opschorten

Tot alle feiten met betrekking tot het onderzoek naar die agent bekend zijn, schort de PVV de publieke activiteiten op, aldus Wilders.

Bron: BNR Radio

 

Photo credit: Fabio Bruna via Foter.com / CC BY-SA
About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1