News Ticker

Diplomatieke receptie ‘Republic Day’ India voor het eerst in Amsterdam

indiafoto

Diplomatieke receptie ter gelegenheid van de ‘Republic Day’ van India welke op voor het eerst plaatsvindt in Amsterdam. Vice-premier Kajsa Ollongren, de burgemeesters van Amsterdam & Utrecht en ambassadeurs van verschillende landen zullen aanwezig zijn.

india

Een receptie ter gelegenheid van de Republic Day van India (Nationale Feestdag) zal  door de Ambassadeur van India in het Koninkrijk der Nederlanden, de heer Venu Rajamony, worden gehouden in de historische Nieuwe Kerk in Amsterdam op 26 januari 2018 van 1800 tot 2100 uur.

Mevrouw Kajsa Ollongren, vice-premier en Minister van Binnenlandse Zaken, de heer Jozias van Aartsen, waarnemend burgemeester van Amsterdam, de heer Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, mevrouw Edith Schippers, voormalig Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ambassadeurs van verschillende landen zullen aanwezig zijn.

Advertentie
Interview met Bibi Mohamed van iDDNA over effectief Age Management

Achtergrond                                                                                                                                      

De bevolking van India heeft op 26 januari 1950 de grondwet van India aangenomen en uitgevaardigd. India viert deze dag elk jaar als ‘Republic Day’. In India wordt een prachtige parade gehouden in New Delhi in aanwezigheid van buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. De leiders van 10 Asean-landen zijn de belangrijkste gasten tijdens de ‘Republic Day’-viering van dit jaar in Delhi. Ambassades van India over de hele wereld houden diplomatieke recepties ter gelegenheid van het evenement.

Plaats & tijd: De Nieuwe Kerk op de Dam, 26 januari 2018 – 18.00 uur.

Bron: ANP Pers Support

Photo by Timothy Tolle on Foter.com / CC BY

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1