News Ticker

Linda de Mol hoeft niet van John de Mol van zender te veranderen

jdm

Grootgrutter in tv-formats John de Mol houdt zijn zus Linda uit de wind wat haar televisie-carrière betreft. John had Linda al lang kunnen vragen voor een overstap naar SBS 6, maar dat heeft hij nog steeds niet gedaan. “Nou grappig genoeg niet“, vertelt ze op Radio 10. “Het is niet zo dat wij al gesprekken hebben gehad, van: ‘Kom je deze kant op en wat zou je dan eventueel kunnen doen?’”

Een overstap naar het kwakkelende SBS 6 staat zo ongeveer gelijk als het einde van je tv-carrière. Irene Moors, Nance Coolen, Jochem van Gelder: ze kunnen er allemaal over mee praten. Beau van Erven Dorens is nog ternauwernood gereanimeerd door RTL, maar ook Gordons tv-loopbaan lijkt straks in levensgevaar te komen als hij in januari naar SBS verhuist. Het lijkt erop dat SBS-baas John de Mol zijn eigen zus Linda de Mol níet zo’n einde van haar tv-carrière gunt.

Het begint er inmiddels op te lijken dat John zijn zus bewust niet vraagt. Linda zal ongetwijfeld wat kijkers meenemen van RTL, maar het is en blijft een feit dat vrijwel alles op SBS mislukt, wie je er ook neerzet.

Linda: “Ik heb gezegd dat ik nog een jaar bijteken bij RTL en in dat jaar wil ik er nog even rustig over nadenken. En hij heeft tot nu toe nog niet gezegd van: ‘Kom, we gaan zitten en wat gaan we doen?’”

“Ik heb natuurlijk altijd gezegd: als hij echt vindt dat hij me heel erg nodig heeft en hij een bepaald plan heeft, dan kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Hij is m’n broer, hè? Maar dat heb ik dit jaar nog niet gedaan. Ik heb het ook heel erg naar mijn zin bij RTL. Alle programma’s gaan voorlopig allemaal nog gewoon door.”

Photo by Marco Raaphorst on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1