News Ticker

Blunder bij The Oscars: niet La La Land, maar Moonlight was de winnaar

hollywood

Het ging gisteren flink fout bij de uitreiking van the Oscars in Hollywood en het wordt al het meest schokkende moment ooit voor de Oscars genoemd. Acteurs Warren Beatty en Faye Dunaway die La La Land tot beste film uitroepen, terwijl het eigenlijk Moonlight moet zijn. Er was in de hele wereld verbazing vanochtend vroeg, toen bleek dat Beatty de verkeerde envelop in handen had gekregen. Maar hoe kon dat gebeuren?

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Groot geheim

Het is elk jaar het grote geheim wie de Oscars winnen. Er zijn maar twee mensen die tot aan de uitreiking van de beeldjes weten wie in welke categorie wint. Zij tellen de uitgebrachte stemmen en zijn er verantwoordelijk voor dat de kaartjes met de winnaars in de enveloppen komen.

Dat werk gebeurt met precisie en discretie. Zelfs de persoon die de kaartjes met daarop de winnaars print, heeft geen idee wie daadwerkelijk een Oscar mee naar huis neemt.

Hieronder kunt u de video bekijken over deze gênante gebeurtenis in de filmwereld:

https://youtu.be/n2xd_exQvgk

Photo credit: Dave_B_ via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1