News Ticker

Blunder bij The Oscars: niet La La Land, maar Moonlight was de winnaar

hollywood

Het ging gisteren flink fout bij de uitreiking van the Oscars in Hollywood en het wordt al het meest schokkende moment ooit voor de Oscars genoemd. Acteurs Warren Beatty en Faye Dunaway die La La Land tot beste film uitroepen, terwijl het eigenlijk Moonlight moet zijn. Er was in de hele wereld verbazing vanochtend vroeg, toen bleek dat Beatty de verkeerde envelop in handen had gekregen. Maar hoe kon dat gebeuren?

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Groot geheim

Het is elk jaar het grote geheim wie de Oscars winnen. Er zijn maar twee mensen die tot aan de uitreiking van de beeldjes weten wie in welke categorie wint. Zij tellen de uitgebrachte stemmen en zijn er verantwoordelijk voor dat de kaartjes met de winnaars in de enveloppen komen.

Dat werk gebeurt met precisie en discretie. Zelfs de persoon die de kaartjes met daarop de winnaars print, heeft geen idee wie daadwerkelijk een Oscar mee naar huis neemt.

Hieronder kunt u de video bekijken over deze gênante gebeurtenis in de filmwereld:

https://youtu.be/n2xd_exQvgk

Photo credit: Dave_B_ via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1