News Ticker

Exclusieve Gentlemen’s Evening bij Timothy Oulton in Amsterdam

toslider

Timothy Oulton heeft ruim 40 prachtige interieurzaken over de gehele wereld. Het stijlvolle design in combinatie met hoogwaardige kwaliteit en smaak voor detail heeft Timothy Oulton heel veel enthousiaste vaste klanten opgeleverd. Om de aangename ambiance te ervaren, kunt u naar twee vestigingen van Timothy Oulton in Amsterdam. In het centrum zit een fraaie vestiging op de Runstraat 22 en in Zuid zit de grotere vestiging op de Amstelveenseweg 136.

Gentlemen’s Evening

to2

Af en toe nodigt Timothy Oulton vaste klanten en potentiële klanten uit voor een speciale gelegenheid. In mei was de heer Timothy Oulton zelf aanwezig en via deze link kunt u ons verslag daarvan lezen: Glamorous Style and the City Event at Timothy Oulton.

Op 24 november gaven de gastvrouwen en gastheren van Timothy Oulton een exclusieve Gentlemen’s Evening bij Timothy Oulton aan de Amstelveenseweg. Gallery Manager van Timothy Oulton Carolien Veenman-Willaert en haar dochter Babette, maar ook Stephanie Emmelkamp, Leon Jonkman en Kimberley Becker hadden alles uit de kast gehaald om de gasten een prettige avond te bezorgen.

Ambassadeur van Timothy Oulton Erik van der Burg van Vida Real was aanwezig om de gasten te informeren over de plannen, die Timothy Oulton heeft op het gebied van adequaat zichtbaarheid zijn op het Internet.

Naast life music en heerlijke hapjes en drankjes werd de champagne verzorgd door Lieke Tegels van Moët Hennessy. Lieke had grote en kleine flessen Veuve Clicquot champagne meegebracht om te proeven. Het frappante was dat de smaak van de champagne uit de kleine fles ietsje anders werd ervaren dan de champagne uit de grote fles. Allebei heel lekker overigens.

to3

Timothy Oulton had tevens diverse andere bedrijven uitgenodigd om hun fraaie waren te tonen aan het publiek dat graag van de fijne dingen van het leven houdt.

Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches & Jewelry was aanwezig met een vitrine vol met exclusieve vintage horloges van diverse gerenommeerde merken. We zagen prachtige exemplaren van Rolex, Omega, Tag Heuer, Breitling en dergelijke. Helaas waren de exemplaren van Patek Philippe niet meegenomen. Wel zagen we een indrukwekkende gouden Rolex Daytona. Van deze waren maar enkele stuks gebouwd en deze exemplaren zijn zeer geliefd bij de kenners.

Kevin Le Bolès van Oger Fashion was aanwezig met diverse kostuums en gaf uitgebreid uitleg aan de aanwezige geïnteresseerden over maatpakken en smaakvolle overhemden. Bij Oger vindt u de meest complete fashion collecties van meer dan 50 exclusieve Italiaanse topmerken zoals Attolini, Brioni, Canali, Caruso, Corneliani, Jacob Cohën, Loro Piana, Moncler, Santoni en Woolrich. Daarnaast ontwerpt en produceert OGER eigen Menswear fashion collecties. Ook zij deden, net als enkele andere aanwezige bedrijven, mee aan een verloting. Alle gasten mochten hun naam op een papier zetten. Deze papiertjes werden in een hoge hoed gestopt en kon men iets winnen dat werd aangeboden door de aanwezige ondernemingen.

to36

Leuk om te zien was dat de gasten onderling goede gesprekken met elkaar aangingen. Zo kwamen wij in gesprek met Bob Sniekers van Direct Capital BV (rechts op de foto). Bob vertelde over zijn plannen in Miami om vastgoed zodanig te exploiteren dat aantrekkelijke rendementen zonder meer haalbaar zijn. Wij legden uit dat Amsterdam Today bezig is met Immersive Journalism, waarbij we fascinerend nieuws brengen met de beleving alsof je er zelf bij bent door heel veel foto’s bij het artikel te plaatsen en eventueel in combinatie met virtual reality technieken voor nog meer beleving. Bob was zeer geïnteresseerd in virtual reality en hoe dit toe te passen in zijn bedrijfsactiviteiten. Virtual reality zie je steeds meer en is perfect toepasbaar om mensen op een volledig andere manier bepaalde dingen te laten beleven.

Photo Gallery

Om u een indruk te geven van de gezellige en perfect georganiseerde Gentlemen’s Evening bij Timothy Oulton kunt u de onderstaande foto’s bekijken.

to4     to5

to6     to7

to8     to9

to10     to11

to12     to13

to14     to15

to16     to17

to18     to19

to20     to21

to22     to23

to24     to25

to26     to27

to28     to29

to30     to31

to32     to33

to34     to35

tohorloges                    tovieve

to37     to38

to39     to40

Photo credits: Amsterdam Today

 

 

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1