News Ticker

Tweet van Amsterdam Today genoemd bij RTL Z in het TV-programma @Z

z

Journalist en presentator Paul van Liempt presenteert samen met zijn co-host Gerben van Driel het tv-programma @Z op RTL Z. Iedere werkdag vanaf 21.30 uur schenken zij aandacht aan wat op de sociale media wordt gedeeld. De meest uiteenlopende zaken worden besproken met elke dag andere deskundigen aan de desk.

In aflevering 26 van 7 november 2016 kwam onder andere de Zwarte Pieten discussie naar voren. Amsterdam Today heeft enkele artikelen daarover gepubliceerd. Wij verspreiden onze artikelen over alle sociale media en daarom ook via Twitter. De redactie van @Z heeft onze tweet over Zwarte Piet en Amsterdam gezien en daar aandacht aan besteed in hun programma. Het betreffende artikel waar de tweet over gaat, kunt u lezen via deze link.

Via de onderstaande link kunt u het hele programma bekijken. De link werkt niet meteen, aangezien je moet inloggen bij RTL Z. Onze bijdrage is te zien na 1 minuut en 36 seconden.

http://rtlxl.nl/#!/u/80536399-4fa6-31d3-a0b9-add562fa6cf6

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1