News Ticker

Feestelijke opening van het truffelseizoen bij 5&33 in Amsterdam

trufslider

Het truffelseizoen is weer geopend en dat dient gevierd te worden. Zo dacht Restaurant, Bar en Gallery 5&33 aan de Martelaarsgracht 5 in Amsterdam er ook over. Hun Executive Chef Nadia Frisina stond meteen klaar om diverse heerlijke hapjes te bereiden waar de exclusieve truffel in is verwerkt. Zo kwamen schaaltjes met risotto met truffel voorbij, plakjes rosbief met truffel en garnering, een soort hartige petit fourtjes met stukjes truffel en chocoladeijs met truffel. Wat een delicatesse en wat een genot.

truf2

In de onderstaande video is Nadia te zien, samen met Massimo. Hij is importeur van truffels uit Italie en hij laat de witte truffel zien van € 1000,- en enkele bruine herfstruffels, die ook kostbaar zijn.

Voor een stukje beleving van de feestelijke opening van het truffelseizoen bij 5&33 in Amsterdam hebben we de volgende video geplaatst.

Als je zelf nog nooit truffel hebt gegeten, dan raden wij het aan om dat toch eens te doen. De smaak is heel nadrukkelijk aanwezig en heel lekker. Truffel is met veel gerechten te combineren. Helaas is het nogal duur. Massimo vertelde dat het afgelopen jaar het heel warm was in Italië en dat er weinig regen was gevallen. Daardoor was de truffelopbrengst minder en dat verhoogt de prijs aanzienlijk. Hoe dan ook, het truffelseizoen is geopend bij 5&33 en de genodigden hebben met alle plezier van de truffels mogen proeven.

Advertentie

Waarom is Anti-Aging Hightech Skin Care, gebaseerd op DNA, zo uniek?

truf1

Nadia en Massimo met de heerlijke witte truffel en de zalige bruine truffels

Photo Gallery

truf3     truf4

truf6     truf7

truf5     truf9

truf10     truf11

truf12     truf13

truf14     truf15

truf16     truf17

truf18     truf19

truf20     truf21

Photo en video credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1