News Ticker

Yves Gijrath: “Masters of LXRY is een superervaring!”

yves

Masters of LXRY, ooit de Miljonair Fair, komt groter terug dan ooit. Zo bericht Het Parool. ‘De cijfers liegen niet. De mensen willen zichzelf graag verwennen.’

Lekker vonden ze het wel. De omstanders, de afgunstigen, de mensen die het minder goed met zichzelf getroffen hebben. Yves Gijrath (48), de man van het klatergoud, de uitvinder en organisator van de Miljonair Fair, lag ruim twee jaar geleden uitgeteld op de grond en het volk stond erbij te applaudisseren.

“Typisch Nederlands,” zegt hij. “Het calvinisme zit ons in de genen gerost. Kijk maar naar onze sporters: je wordt pas populair als je doodgaat, kanker krijgt of naar het buitenland vertrekt.”

Crisis

Zo sta je op je eigen podium te schitteren naast Pamela Anderson, zo ben je je bedrijf kwijt. Ook aan Gijrath is de crisis niet voorbijgegaan. “Ik zal je heel eerlijk zeggen: het was echt niet leuk meer. Alles is dan negatief, iedereen zit in de problemen. Dan is ondernemen gewoon een straf.”

Maar hij is terug. Zijn Masters of LXRY, opvolger van de Miljonair Fair, is groter dan ooit. Ruim dertigduizend vierkante meter in de RAI, vier hallen met de enorme Europahal als stralend middelpunt. Vanaf donderdag kan het publiek zich weer vijf dagen vergapen aan de glimmende wereld van exclusieve auto’s en jachten, peperdure klokjes, kunst en uit de kluiten gewassen landhuizen. Er worden 45.000 bezoekers verwacht.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: deondernemer.nl

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1