News Ticker

Amsterdam Today zet zich in voor jongvolwassenen

kansarmen

 Amsterdam Today zet zich in voor jongvolwassenen, van 18 tot 27 jaar, in Amsterdam.

Werk en inkomen in Amsterdam heeft alle aandacht van Amsterdam Today. Niet voor niets hebben wij de pagina Amsterdamse Vacatures opgestart. Op deze pagina staan diverse onderdelen met betrekking tot het krijgen van werk in Amsterdam en omgeving. Je kunt vacaturesites bekijken, maar ook geven we tips over hoe je effectief kunt solliciteren en dergelijke. Maar we willen meer dan dan dat!

Perspectief bieden

Amsterdam Today wil jongvolwassenen perspectief bieden door middel van opleiding en werk. Door de samenwerking die we hebben gezocht met het bedrijfsleven en de gevestigde hulpverlening weten we een goede brug te slaan tussen deze werelden en die van de jongeren. Veel jongeren willen zo graag, maar het lukt ze net niet om zelf verder te komen in het leven.

jongvolwassenen

Betere toekomst

De jongeren hebben zo jong als ze zijn nog genoeg kansen om wat van hun leven te maken. We hopen hen door een vaste dagstructuur en kansen te bieden hen een betere toekomst te laten vormgeven. Tegelijkertijd draagt Amsterdam Today bij aan versterking van sociale cohesie, integratie en begrip tussen jongeren en andere mensen in de samenleving. Amsterdam Today wil door middel van o.a. werkervaringsplekken de brug vormen tussen de leefwereld van jongeren en die van het bedrijfsleven.

Participeren

Heeft u een bedrijf of werkt u voor een organisatie die deze jongeren een kans wil bieden om werkervaring op te doen, dan wel een arbeidsplaats wilt aanbieden dan bent u bij ons aan het juiste adres!  Hoe meer bedrijven of organisaties er zijn die ons willen steunen des te meer jongeren een baan kunnen krijgen.

Steun de jongvolwassenen

Wilt u met uw bedrijfsnaam en een link naar uw website op onze vacaturepagina, dan kan dit voor slechts 300,- euro per jaar. Dit kan aangevuld worden met uw logo en een korte omschrijving van uw bedrijf voor 600,- euro per jaar. Met dit geld gaan wij non-profit organisaties ondersteunen en hun artikelen, oproepen en dergelijke kosteloos voor hun publiceren.

De genoemde bedragen zijn ex BTW.

Wat levert het u op?

Bedrijven:

  • Een netwerk van topbedrijven.
  • Publiciteit op Amsterdam Today.
  • Publiciteit op onze vele social media kanalen.
  • Publiciteit via diverse evenementen.
  • Publiciteit via persberichten.
  • Maar bovenal helpt u jongeren naar een zelfstandige toekomst!

Non-profit organisaties:

  • Amsterdam Today publiceert elke dag met veel plezier aantrekkelijke nieuwsberichten en artikelen over Amsterdam en daar buiten in diverse categorieën. Als publicist zijn wij the messenger en daar zijn wij goed in.
  • De afgelopen jaren hebben wij enorm geïnvesteerd in een solide en adequaat netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om een heel groot bereik te realiseren voor onze klanten, waarvoor wij publiceren. Niet alleen op de sociale media hebben wij veel bereik, maar ook hebben wij onze eigen besloten groep op LinkedIn met meer dan 2000 actieve nationale en internationale mediaprofessionals die elke dag groeit. Uw publicatie of uw persbericht via Amsterdam Today krijgt daarom een door u gewenst en meetbaar bereik bij uw doelgroep.
  • Amsterdam Today heeft diverse mogelijkheden om u als publicist van dienst te zijn. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden!

Wilt u ons initiatief steunen met een link en/of uw logo op onze vacaturepagina? Laat ons uw belangstelling weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Wij nemen vervolgens contact met u op.

 

 

Photo credit: elcovs via Foter.com / CC BY-SA

Photo credit: Sebastiaan ter Burg via Foter.com / CC BY-SA

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1