News Ticker

Pop-up Fototentoonstelling Amsterdam bij Vroom & Varossieau

vvslider

Met alle bijzondere en kleurrijke steden, straten en natuur overal ter wereld, is het makkelijk om de fotogenieke plekken in onze eigen hoofdstad te vergeten. Ter ere van haar officiële lancering in Nederland, host reiszoekmachine KAYAK.nl een pop-up gallery met foto’s van bekende fotografen en travelinfluencers om alle mooie en unieke plekken in Amsterdam in de spotlights te zetten. De fototentoonstelling is bijna een week gratis te bewonderen bij galerie Vroom & Varossieau in Amsterdam.

Van 5 tot 8 oktober kunnen bezoekers in de galerie foto’s van geselecteerde fotografen en influencers bekijken. Bloggers, fotografen en influencers die meedoen aan de tentoonstelling zijn: Charlotte van Drimmelen, Wander-lust.nl, Barts Boekje, Erik Hageman, Dutchie, MyTravelBoektje.com, Gabriel Guita, Amsterdam City Guide, Kire Hajba en Ingrid Hofstra.

Alle foto’s uit de tentoonstelling worden geveild voor het goede doel ‘Reis met je Hart’. Deze stichting sponsort mensen die zelf geen vakantie kunnen betalen, maar het wel erg gegund is. Dit is een doel waar KAYAK.nl zich als reisgerelateerde organisatie in kan vinden en graag voor inzet. Bezoekers kunnen tijdens hun bezoek aan de galerie een bod uitbrengen. De hoogste bieder krijgt na afloop van de pop-up gallery de foto mee naar huis. De opbrengst van de verkochte foto’s wordt gedoneerd aan Reis met je Hart.

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Julia Stadler-Damisch, KAYAK Regional Director van Nederland, Zwitserland en Duitsland, laat weten: “We wilden de officiële lancering van KAYAK.nl op feestelijke en toepasselijke wijze vieren. Door middel van allerlei slimme tools staat bij KAYAK het verzorgen van een zo voordelig mogelijke reis voorop. Hierdoor kunnen reizigers hopelijk zoveel mogelijk mooie plekken ter wereld ontdekken. En die mooie momenten worden natuurlijk vastgelegd. Door middel van deze tentoonstelling, opgezet in samenwerking met getalenteerde influencers en fotografen, wilden we het unieke karakter van Amsterdam als populaire reisbestemming laten zien. We zijn erg trots op het eindresultaat en de bijzondere samenwerking. We hopen dat alle bezoekers er net zo van genieten als wij en dat het inspireert tot het ontdekken van zoveel mogelijk mooie plekken.”

Praktische informatie:

Wanneer: 5 tot 8 oktober 2017
Waar: galerie Vroom & Varossieau, Willemsparkweg 134, Amsterdam
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 10:00 – 17:00 / zaterdag en zondag van 12:00 – 17:00
Overige informatie: gratis entree

Photo Gallery

vv1     vv2

vv3     vv4

vv5     vv6

vv7     vv8

vv9     vv10

vv11     vv12

vv13     vv14

vv15     vv16

vv17     vv18

vv19     vv20

vv21     vv22

Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1