News Ticker

Het bekende lingeriemerk Triumph opent eerste winkel in Amsterdam

Lingeriemerk Triumph heeft op donderdag 21 september haar 9e winkel in Nederland op een feestelijke manier geopend. Vele genodigden werden onthaald met lekkere bubbels, heerlijke hapjes en gezellige muziek van een DJ. Het is een prachtige winkel en deze is gevestigd op de populaire Kalverstraat 43 en is hiermee ook de eerste winkel in Amsterdam.

Triumph Tailoress Shop concept

De nieuwe winkel is gebaseerd op het Triumph Tailoress Shop concept, waarbij de focus ligt op het shop gemak en overzichtelijkheid. Het centrale punt in de winkel, ook wel het ‘Center of Excellence’, leidt de consument naar de paskamers. Hier staan de fit experts klaar om de vrouwen te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste beha voor elke gelegenheid.

trq

Sian Thomas, Head of Design Triumph vertelt: “Deze spannende winkelopening in hartje Amsterdam, nog steeds een fashion epicentrum in Europa, is een echte aanwinst voor Triumph. De Triumph collecties vertegenwoordigen een mix van vakmanschap (met meer dan 130 jaar lingerie ervaring), innovatie en stijl om te voorzien in de levensstijl van de moderne vrouw. Wij zijn erg verheugd om dit vandaag mee te nemen naar Amsterdam. Het nieuwe gebouw omarmt natuurlijk daglicht welke de Triumph collectie laat stralen, terwijl het ontwerp van de winkel een intieme look en feel presenteert, met extra aandacht voor onze paskamers, omdat vrouwen zich comfortabel en op hun gemak moeten kunnen voelen in hun zoektocht naar de juiste beha”.

De Bellicon

Heel uniek is de Bellicon. De Bellicon is een kleine indoor trampoline waar dames hun sport BH kunnen uitproberen. Triumph heeft dit attribuut in de winkels staan en het heeft de belangrijke functie om te voelen of de sport BH goed zit, want als je sport dient alles wel strak en comfortabel te zitten. Echt heel handig.

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

Twee etages

In de winkel met twee volledige etages en in totaal zo’n 300m² winkeloppervlakte, zijn de merken Triumph, Triaction by Triumph, Essence en sloggi aanwezig. De reguliere collectie en bewezen bestsellers zoals Amourette, zijn in het assortiment opgenomen, net zoals de nieuwste AW17-seizoensartikelen van de segmenten Shapewear, Seduction, Beauty-Full, Modern Classics, Everyday en Homewear.

Lancering sub merk Florale by Triumph

Als kers op de taart lanceert Triumph meteen haar nieuwste sub merk, Florale by Triumph. Een premium collectie met bloemenprints geïnspireerd op de veranderende seizoenen – voor de elegante, stijlvolle vrouw, waarvan actrice Julianne Moore het campagnegezicht is voor het AW17 en SS18 seizoen. De campagnebeelden zijn gemaakt door internationaal modefotograaf Rankin, Autumn 2017 Triumph International.

 

tr23     tr24     tr25

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Over de Find the One For Every You Campagne

Sinds 1886, biedt Triumph méér dan de juiste lingerie voor de juiste outfit. Triumph biedt support voor alles wat de vrouw doet, voor elke gelegenheid, leeftijd, vorm en fitbehoefte. De Triumph collectie benadrukt de veelzijdige rol die vrouwen spelen in hun alledaagse leven. Of je nu op kantoor werkt, thuis relaxt, actief bent of een uitje plant met vrienden, … “Find the One For Every You” en Triumph zal je helpen.

Triumph International investeert ook verder in de make over van haar andere Nederlandse winkels. Zo is de winkel in Tilburg opnieuw geopend op 9 september 2017 en zijn recent ook de winkels Amstelveen, Hilversum en Nijmegen onder handen genomen.

Informatie online

www.triumph.com

Photo Gallery

tr1     tr2

tr3     tr4

tr5     tr6

tr7     tr8

tr9     tr10

tr11     tr12

tr13     tr14

tr15     tr16

tr17     tr18

tr19     tr20

tr21     tr22

Bron: Maison PR

Photo & Video credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1