News Ticker

Welke App helpt de Top van het Bedrijfsleven aan een Topconditie?

corporate

Als u eigenaar of topmanager van een bedrijf bent, dan komt het volgende u ongetwijfeld bekend voor. U wordt regelmatig uitgenodigd voor een zakendiner, een zakenborrel, etentjes met familie en vrienden of u bezoekt wellicht beurzen of bijeenkomsten en altijd staan de heerlijkste gerechten en drankjes klaar. Wat doet u dan? Over het algemeen geniet u van het aangebodene, neemt u meer dan normaal, want het staat klaar en het ziet er zo lekker uit. Heel begrijpelijk en het is moeilijk om zo iets te weigeren.

De keerzijde van dit alles is dat uw voedingspatroon flink schommelt en dat uw lichaam daarop reageert.U beseft dat en u probeert wat aan sport te doen, maar in feite is er geen enkele echte adequate controle op uw levensstijl. Een controlemiddel dat u elke dag aangeeft hoe u zich effectief moet aanpassen aan uw drukke leven om gezonder te eten en te leven. U moet dit in principe zelf doen en dat is niet eenvoudig, want uw levensstijl is verleidelijk.

iddnagezellig

Gelukkig is daar tegenwoordig wel een oplossing voor in de vorm van een unieke App met Kunstmatige Intelligentie, die u elke dag adviseert als “Persoonlijke Dieet Coach” over uw wisselende voedingspatroon en wat u exact moet doen om alles in balans te krijgen en te houden. Het is een unieke Zwitserse High Tech uitvinding, die wordt gecombineerd met uw persoonlijk DNA.

Dit heeft nadere uitleg nodig, want het is echt uniek en strikt persoonlijk door gebruik van DNA. Alleen het Zwitserse bedrijf iDDNA® (iDDNA is onderdeel van Suisse Life Science) kan dit aanbieden, aangezien zij het bedacht en ontwikkeld hebben na jarenlang onderzoek.

Het leven is een Marathon, géén Sprint!

De doelstelling voor een gezondere levensstijl ligt niet direct bij het aantal kilometers dat u rent of het aantal sportsessies dat u hebt uitgevoerd in de gym. Gezondheid is meer dan dat, gezondheid is een levenslange marathon. Vaak zijn we teveel gefocust op vandaag, hoe we ons op dit moment voelen, hoe we snel een verbeterslag kunnen maken, maar de doelstelling voor een gezondere levensstijl is een lange termijn doelstelling. Misschien nog beter gezegd, een oneindige doelstelling. Bij iDDNA focussen ze zich op deze doelstelling en hoe ze de levensstijl en de gezondheid van een cliënt structureel kunnen verbeteren. De aanpassingen dienen op een tijdsefficiënte manier toegepast te kunnen worden, want een gezonde levensstijl mag carrière of tijdbesteding met familie en vrienden niet in de weg staan. In tegendeel; want een gezond en sterk lijf presteert juist nog beter op zowel het sociale als het zakelijke gebied.

iDDNA ontwerpt State of Art behandelplannen gelinkt aan persoonlijk DNA en Kunstmatige Intelligentie, zodat de cliënt makkelijk en snel toegang heeft tot alle relevante data en adviezen om zijn of haar gezondheid op peil te houden en langdurig te verbeteren. Want wanneer gezonde gewoonten nog meer een gewoonte worden dan wint iedereen.

De zoektocht naar het juiste dieet

Optimale voeding is voor iedereen verschillend. Onderzoekers van de Weizmann Institute of Science in Israël hebben middels wetenschappelijke studies laten zien dat zelfs als iedereen dezelfde gezonde voeding tot zich nam dat het effect hiervan van persoon tot persoon zou verschillen door uiteenlopende metabolismen. Hieruit blijkt dat voeding persoonlijk is! Het is daarom niet gemakkelijk om een gebalanceerd dieet te vinden dat echt bij u past. Daarnaast is het natuurlijk zo dat een dieet een “levend” plan hoort te zijn. Uw leven verandert met de jaren, misschien verhuist u, misschien krijgt u een gezin, misschien krijgt u een baan die meer van uw lichaam vergt en daarnaast veranderen de behoeften van ons lichaam ook naarmate we ouder worden (denk bijvoorbeeld aan de vertraging van ons metabolisme).

Via de MyiDDNA App krijgt u vragen binnen over uw gezondheid en uw levensstijl. Verandert er iets in uw leven dan kunt u dit ook zelf aangeven in de App. Al deze gegevens worden dan weer omgezet naar een nieuw aangepast dieet passend bij de levensfase en levensstijl waarin u zich op dat moment bevindt. Dit zorgt er voor dat u nooit meer hoeft te gissen en hoeft na te denken over de juiste voeding om uw gezondheid langdurig optimaal te houden.

Een impressie van de App

Nadat de App helemaal is ingericht om uw “Persoonlijke Dieet Coach” te worden, krijgt u een uitgebreide uitleg hoe de App werkt. Het gebruik is heel eenvoudig en als u eenmaal met de App aan het werk bent gegaan, wilt u niet anders meer. Het is zo prettig dat u continu optimaal wordt geadviseerd door de App dat u meer tijd over hebt voor andere dingen. Daarbij wordt u ondersteunt door de Kunstmatige Intelligentie, die elke dag leert van uw levensstijl en daarop het advies aanpast.

 

Vraag het je DNA

Wanneer u van start gaat met de iDDNA Healthy Nutrition module wordt begonnen met het afnemen van wat wangslijmvliescellen met DNA en het invullen van een klinische vragenlijst om de levensstijl en gewoonten in kaart te brengen. Voorafgaand aan de swab mag u 30 minuten niet eten, drinken of roken. Vervolgens wordt het DNA sample voor onderzoek opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA in Amerika. Daarna wordt er een uitgebreid rapport samengesteld. Dit rapport geeft antwoord op vragen zoals; Hoe goed werkt uw suikermetabolisme? Krijgt u wel voldoende vitaminen en mineralen binnen? Hoe efficiënt is uw immuunsysteem en het vermogen van uw lichaam om te detoxen. Daarnaast worden ook eventuele intoleranties in kaart gebracht en 820.000 genen en 1592 biomarkers geanalyseerd. Al deze informatie wordt vervolgens verwerkt in een tailor made dieet waarbij de App u continu helpt, ondersteunt en adviseert.

iddnaapp

Omdat uw voedingsplan bedoelt is om de gezondheid structureel te verbeteren, is het ontzettend belangrijk dat u ook happy bent met uw dieet. U wilt gezond eten maar u wilt ook zeker lekker eten. Daarom houdt iDDNA rekening met uw voedingsvoorkeuren. Dit is één van de geheimen tot succes, want als u lekker eet, voelt het ook niet meer als een dieet maar meer als een nieuwe exclusieve levensstijl. Naast de persoonlijke voorkeuren wordt er ook nog rekening gehouden met individuele doelstellingen. Bij deze doelstellingen kunt u onder andere denken aan “betere nachtrust”, “spieropbouw”, “stress management” of bijvoorbeeld “zwanger worden”.

MyiDDNA

iddnafoto2

Wanneer alle informatie is verwerkt in het eindrapport wordt het rapport met de cliënt doorgenomen. Op dit moment wordt ook de toegangscode tot MyIDDNA verstrekt waardoor u toegang hebt tot uw “Persoonlijke Dieet Coach”. Dagelijks ontvangt u informatie over uw dieet en wat er die dag op het menu staat. Soms is het gewoonweg niet mogelijk (door werk of sociale verplichtingen) om de suggesties voor de dag exact op te volgen. Geen nood, de App maakt automatisch een “detox” maaltijd voor de volgende dag aan. Door zelf actief updates over het dieet en uw levensstijl in te voeren, kan het dieet regelmatig aangepast worden op de nieuwe levenssituatie.

Kortom, iDDNA is niet zomaar een nieuw dieet, het is een nieuwe levensstijl die u gegarandeerd meer en gezonder van het leven zal laten genieten.

Nieuwe modules

iddnatechslider

Het Zwitserse iDDNA® staat niet stil en is continu nieuwe producten aan het ontwikkelen. Er is al een strikt persoonlijke Skin Care module en komend jaar komt er een Sport module die u helpt op basis van uw DNA om zo goed mogelijk te presteren op sportgebied. Zo zijn er nog enkele modules in ontwikkeling op basis van persoonlijk DNA, zoals well-being (stress/slaap), verbetering van de hormoonbalans, verbetering van de hersen- en geheugenfuncties, verbetering van de vruchtbaarheid van vrouwen, verbetering van de seksuele prestatie bij mannen en het tegengaan van haarverlies.

iDDNA Skin Care

Via deze link kunt u meer lezen over het maximaal vertragen van huidveroudering door gebruik te maken van iDDNA Skin Care waar u een serie op maat gemaakte crèmes krijgt op basis van uw eigen DNA en waarbij de App met Kunstmatige Intelligentie ook een grote rol speelt.

Tarieven

Voor de module Diet/Healthy Nutricion, waarbij u het uitgebreide persoonlijke DNA-rapport krijgt en de beschikking over de unieke App met Kunstmatige Intelligentie bedraagt het tarief vanaf € 1250,-.

Het tarief voor de module Skin Care bedraagt vanaf € 1895,-. U krijgt het uitgebreide persoonlijke DNA-rapport, de App met Kunstmatige Intelligentie en een serie persoonlijke crèmes voor ruim 2 maanden. Het tarief voor een volgende serie persoonlijke crèmes voor ruim 2 maanden bedraagt € 968,-.

Combinatiekorting: als je beide modules tegelijkertijd neemt, dan bedraagt het tarief vanaf € 2800,-. De combinatiekorting bedraagt €345,-.

Uw bedrijf kan dit zien als bedrijfskosten en dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Informatie

Executive Business is de in Amsterdam gevestigde provider van alle iDDNA-diensten en producten voor Midden-Nederland. Vragen over de modules van iDDNA, de tarieven, het aanvragen van een brochure of het maken van afspraak voor een intakegesprek is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@executivebusiness.nl.

Bent u nu al enthousiast en wilt u direct al vragen stellen of een intakegesprek inplannen bij op kantoor of bij u thuis dan kun je bellen naar 085 30 326 01 of naar 06 53 89 39 98.

IDNA-logo-

Say Hello To Your Best Life!

 

Photo by marklordphotography on Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1