News Ticker

Het uitgelekte filmpje waar Peter R. de Vries niet op zit te wachten

We kennen allemaal Peter R. de Vries als de man, die voor de camera staat om achter personen aan te gaan die wat op hun kerfstok hebben. Daarnaast is hij regelmatig te zien op tv als deskundige bij talkshows en dergelijke.

Volgens dit bericht schijnt Peter R. de Vries naar een romantische ontmoeting te zijn gegaan in Hoorn waar hij op bezoek wilde gaan bij een vrouw, die met kaarsjes op hem zat te wachten, maar dat vond haar vriend niet een goed idee.

Peter R. de Vries was nog wel zo intelligent om zijn auto aan het eind van de straat te zetten en met een cappuchon op trachtend onherkenbaar het huis van zijn beminde dame binnen te komen, maar het liep geheel anders:

Kijk via deze link naar de beelden.

Bron: fakka.nl

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1