News Ticker

Het uitgelekte filmpje waar Peter R. de Vries niet op zit te wachten

We kennen allemaal Peter R. de Vries als de man, die voor de camera staat om achter personen aan te gaan die wat op hun kerfstok hebben. Daarnaast is hij regelmatig te zien op tv als deskundige bij talkshows en dergelijke.

Volgens dit bericht schijnt Peter R. de Vries naar een romantische ontmoeting te zijn gegaan in Hoorn waar hij op bezoek wilde gaan bij een vrouw, die met kaarsjes op hem zat te wachten, maar dat vond haar vriend niet een goed idee.

Peter R. de Vries was nog wel zo intelligent om zijn auto aan het eind van de straat te zetten en met een cappuchon op trachtend onherkenbaar het huis van zijn beminde dame binnen te komen, maar het liep geheel anders:

Kijk via deze link naar de beelden.

Bron: fakka.nl

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1