News Ticker

Masters of LXRY was een enorm succes!

lxry1slider

Van 10 t/m 14 december 2015 bezochten 46.000 bezoekers Masters of LXRY in de Amsterdam RAI. Dit zijn 3.500 meer bezoekers dan vorig jaar. Dit jaar groeide de beurs met 3.000 m2 ten opzichte van de vorige editie. De beurs is zeer goed ontvangen onder bezoekers en exposanten. Er was veel belangstelling voor vastgoed, premium auto’s, interieur, horloges, juwelen en moderne kunst. Masters of LXRY vindt volgend jaar van 8 t/m 12 december 2015 plaats. Daartoe is afgelopen vrijdag het samenwerkingscontract met de Amsterdam RAI uitgebreid. Masters of LXRY wordt vanwege het succes nóg groter en zal in 2016 35.000 m2 gaan betrekken. 

alxry3

Gassan

President-Directeur Benno Leeser van Gassan was dit jaar wederom de grootste standhouder (1.085 m2) en realiseerde een recordomzet: ‘De beurs was voor ons fantastisch en uniek van opzet. We hebben meer dan ooit internationale bezoekers mogen verwelkomen en een zeer hoog verkoopresultaat gerealiseerd’.

Prins Bernhard jr.

Nieuwkomer Waterdreams, tenders en sloepen een initiatief van Prins Bernhard jr. verkocht vrijdag zijn eerste boot op de beurs en zondag de tweede boot. Louwman Exclusive was aanwezig met een stand van 400m2 met talloze automerken uit het premium segment en verkocht meerdere unieke auto’s. Op World of Yachts werd volgens Maurice Swets een grote jachtverkoop gesloten met een Belgische ondernemer.

alxry2

Europese lancering Landrover

Marc Bienemann, CEO Jaguar Landrover Benelux: ‘Voor onze merken was het een groot succes met een nationale lancering van de Jaguar F-Pace en een Europese lancering van de Range Rover Evoque Convertible.

Kunst

Exposeren op Masters of LXRY betekent een benchmark voor kwaliteit en daar horen wij thuis.’ Galeriehouder Martijn Wanrooij: ‘We hebben dit jaar acht grote werken verkocht, waaronder een topstuk van de bekende Franse kunstenaar NoArt, aan een bekende Nederlandse DJ. Dit jaar was er grote belangstelling voor moderne kunstfotografie.’

Kunsthandelaar Sander Bijl verkocht op de openingsavond een Jacob van Walscapelle ter waarde van €260.000,- aan een Nederlandse verzamelaar.

Mooiste stand

Bezoekers en exposanten verkozen de prachtige stand van het Nederlandse interieurbedrijf Cravt Original tot de mooiste stand van de beurs.

Masters of LXRY 2016

Maurits van der Sluis, commercieel-directeur Amsterdam RAI: ‘Masters of LXRY betrekt in 2016 de grootste oppervlakte in haar historie, vijf hallen op een oppervlakte van 35.000m2. We zijn zeer onder de indruk van het concept, de groei en de internationale aandacht voor Masters of LXRY. Het is helemaal van deze tijd en uniek in Europa en de beurs trekt steeds meer internationale bezoekers. De beurs heeft een positieve economische impact voor Amsterdam en de RAI is trots om de gastheer te morgen zijn van deze beurs.’

Yves Gijrath

Organisator Yves Gijrath kijkt terug met een tevreden gevoel: ‘We zijn blij met de positieve reacties van bezoekers en exposanten, waarbij we constateren dat de economie gelukkig de weg naar boven weer heeft ingezet. Masters of LXRY trekt steeds meer buitenlandse bezoekers en exposanten aan. Volgend jaar zal de beurs nog internationaler van opzet worden en vieren we tevens ons 15-jarig jubileum.’ Masters of LXRY vindt volgend jaar plaats van 8 t/m 12 december 2016 plaats in de Amsterdam RAI op een oppervlakte van 35.000m2.

Business Monday

Maandag is bij Masters of LXRY altijd Business Monday. Dan worden de bezoekers in Business Suit verwacht, want dat hoort bij de gevraagde dresscode. Op de openingsavond op donderdag is Black Tie de dresscode en op de vrijdag, zaterdag en zondag is de dresscode Tenue de Ville. Op Business Monday waren vooral mensen uit de zakenwereld aanwezig. Een aantal van hen waren ongetwijfeld al eerder geweest en kwamen nu voor het netwerken.

Gassan Diamonds netwerkborrel

alxry4

Dat netwerken ging onder andere heel goed bij de zeer gewaardeerde netwerkborrel bij Gassan Diamonds. Deze borrel van Gassan Diamonds begon om 15.30 uur en werd flink bezocht. Zanger Robert Leroy was uitgenodigd om de gasten vermaken en hij zong prachtige songs, waaronder enkele kerstliedjes. De talloze gasten werden verwend met heerlijke champagne en allerlei lekkere hapjes, zoals verse Amsterdamse ossenworst, toastjes met rosbief en zalm, diverse smaakvolle soepjes en nog veel meer.

Tijdens de borrel werd een luxe cruisereis verloot onder de aanwezigen. Kunstenares Ans Marcus was de gelukkige winnares en mag met twee personen een prachtige cruise gaan maken.

De netwerkborrel van Gassan Diamonds was een must om te bezoeken. Vele zakenmensen kwamen bekenden tegen of maakten nieuwe interessante contacten. De aangename sfeer en de prettige ambiance was door Gassan Diamonds prima verzorgd. Op onze fotorapportage kunt u onder andere diverse foto’s van de netwerkborrel bekijken.

Photo Gallery

Om u een impressie van Masters of LXRY te geven, kunt u hieronder diverse foto’s bekijken.

al1     al2

al3     al4

al5     al6

al7     al8

al9     al10

al11     al12

al13     al14

al15     al16

al36     al45

al17     al18

al20     al19

al47     al48

al21     al22

al23     al24

alextra     al26

al25     al27

al40     al28

al30     al31

al32     al33

al34     al46

al35     al37

al38     al29

al51     al49

al41          al42         al44

Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1