News Ticker

Kunstenares Sylvia Monique exposeert in het Arsenaal

ar1

Het Arsenaal in Naarden Vesting is een prachtige plek om als kunstenares te mogen exposeren. Monique en Jan des Bouvrie waren flink onder de indruk van de kunstwerken van de talentvolle Sylvia Monique Blankendaal en wilden haar unieke kunstwerken graag exposeren in het Arsenaal. Sylvia Monique en Jan des Bouvrie hadden elkaar eerder ontmoet op kunstbeurs PAN in 2014 en werden toen gekoppeld door kunstenaar Jeroen Henneman.

Twee maanden exposeren in het Arsenaal

ar9

Om extra aandacht te geven aan haar expositie, die twee maanden duurt, had Sylvia Monique een aantal genodigden uit de media en uit haar kennissenkring uitgenodigd. Bij de binnenkomst kreeg iedereen een glaasje met koude Prosecco aangeboden en konden de genodigden met elkaar kennis maken. Diverse personen kenden elkaar al en het ontmoeten van nieuwe mensen is altijd prettig bij zo’n bijzondere gelegenheid.

Welkomstspeech

Nadat iedereen was binnen gekomen, riep Jan des Bouvrie Sylvia Monique naar voren om een kleine speech te houden. Jan was vooral onder de indruk van het speciale design, de techniek en de gebruikte materialen, die Sylvia Monique gebruikt. Hij vond dat haar kunstwerken heel goed uitkwamen bij het assortiment dat het Arsenaal zelf aanbiedt en hij uitte de wens dat ze veel succes zou hebben met de verkoop van haar arbeidsintensieve en opvallende kunstwerken.

Vervolgens bedankte Sylvia Monique iedereen voor hun komst en werden er diverse foto’s gemaakt. Ondertussen liepen de serveersters rond met heerlijke hapjes en drankjes en kon men bij de bar zich te goed doen aan de heerlijke verse oesters.

Vele interessante gasten

Beroepsbubbelaar en media-ondernemer François-Léon van der Velden, mede-eigenaar van Dutch Global Media en tevens bekend als directeur en president van Glamourland Magazine en zijn prachtige vriendin en compagnon Erieke Kuitert waren aanwezig. Niet alleen omdat ze aandacht aan de expositie wilden vestigen, maar ook omdat ze Sylvia Monique goed kennen.

MrWheels Floris FC Wyers en Dennis van der Zande van Belafonte Luxury Magazine en Lucas Berghoef kwamen langs om de kunstwerken te bewonderen net als Anne-Marie van Leggelo van het Etiquette Bureau, die overkwam uit Wassenaar waar ze de hele dag workshops had gegeven aan personen uit het bedrijfsleven inzake het hanteren van de juiste omgangsvormen. Daarnaast werkt ze samen met Yves Gijrath en presenteert ze het programma LXRY TV.

Hossein Akef van kaviaarimporteur Caviar, gastronoom Ron Vermeulen en 24kitchen John Gerdsen hadden een gezellig gastronomisch onderonsje en kunstbaron Perry Kish en Thibault de Maignas kwamen langs om met veel belangstelling de fraaie kunstwerken van Sylvia Monique te aanschouwen.

Fotograaf Martin van Os maakte voor Sylvia Monique prachtige foto’s van de aangename bijeenkomst en journalist Thom Goderie kwam naar het sfeervolle evenement om verslag te doen voor HP de Tijd. Daarnaast kwamen nog vele genodigden, die allemaal onder de indruk waren van de creativiteit van Sylvia Monique.

Informatie

Sylvia Monique maakt composities van Tiffany glas, spiegelglas en 24-karaat goud of wit goud elementen. Haar werk heeft op de PAN 2014 gehangen en staat regelmatig in gerenommeerde interieurbladen zoals MTC en Vila d’Arte.

Haar kunstwerken liggen in de hogere prijsklasse.

Op het internet kunt u voor meer informatie kijken op www.sylviamonique.nl, op Facebook kunt kijken op haar Facebookpagina en op Instagram zijn diverse foto’s van haar te zien.

Wilt u de indrukwekkende kunstwerken van Sylvia Monique zelf komen bewonderen? Bezoek het Arsenaal in Naarden Vesting. De expositie duurt zoals eerder genoemd 2 maanden.

Als u bij de hoofdingang binnen komt, gaat u linksaf en vervolgens rechtsaf en dan ziet u vanzelf de unieke kunstwerken in hun volle glorie aan de wand gepositioneerd.

ar2     ar3

ar7     ar8

ar4                                       ar20

ar11     ar12

ar13     ar14

ar15     ar16

ar17     ar18

ar10     ar21

ar22     ar19

Photocredit: Amsterdam Today

 

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1