News Ticker

Art: grootste Banksy-expo ooit in Amsterdam

banksy

In de Lionel Gallery in hartje Amsterdam wordt deze zomer de grootste Banksy-expo tot nu toe georganiseerd. Kunstkoppel Lionel en Kim Logchies verzamelden meer dan tien originele werken en prints van de Britse graffiti-artiest.

Wie de kunstenaar, die eigenhandig street art op de kaart zette, precies is blijft één groot mysterie, maar dat hij het goed doet in de kunstwereld staat buiten kijf: Banksy’s werk is de afgelopen jaren zo’n 400 procent meer waard geworden en zijn naam staat al tien maanden op nummer één in de kunstzoekmachine.

Verwacht wordt dan ook dat deze zomer kunstverzamelaars van over de hele wereld een tripje naar Amsterdam zullen maken om een echte Banksy te kunnen bemachtigen. Maar gelukkig is er voor diegenen met een wat krappere beurs (lees: jij en ik) ook de mogelijkheid om ‘gewoon’ te kijken. En dat gaan we maar al te graag doen.

BANKSY EXPOSITIE
Wanneer: zaterdag 20 juni tot en met maandag 20 juli
Waar: Lionel Gallery, Nieuwe Spiegelstraat 64, Amsterdam

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: elle.nl

Photo credit: Lord Jim / Foter / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1