News Ticker

Art: grootste Banksy-expo ooit in Amsterdam

banksy

In de Lionel Gallery in hartje Amsterdam wordt deze zomer de grootste Banksy-expo tot nu toe georganiseerd. Kunstkoppel Lionel en Kim Logchies verzamelden meer dan tien originele werken en prints van de Britse graffiti-artiest.

Wie de kunstenaar, die eigenhandig street art op de kaart zette, precies is blijft één groot mysterie, maar dat hij het goed doet in de kunstwereld staat buiten kijf: Banksy’s werk is de afgelopen jaren zo’n 400 procent meer waard geworden en zijn naam staat al tien maanden op nummer één in de kunstzoekmachine.

Verwacht wordt dan ook dat deze zomer kunstverzamelaars van over de hele wereld een tripje naar Amsterdam zullen maken om een echte Banksy te kunnen bemachtigen. Maar gelukkig is er voor diegenen met een wat krappere beurs (lees: jij en ik) ook de mogelijkheid om ‘gewoon’ te kijken. En dat gaan we maar al te graag doen.

BANKSY EXPOSITIE
Wanneer: zaterdag 20 juni tot en met maandag 20 juli
Waar: Lionel Gallery, Nieuwe Spiegelstraat 64, Amsterdam

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: elle.nl

Photo credit: Lord Jim / Foter / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1