News Ticker

Wil je maximaal je ouderdom vertragen en in topconditie blijven?

iddnasamen

Hoe oud je wordt, ligt aan veel oorzaken. Oorzaken die je kunt beïnvloeden en die je niet kunt beïnvloeden. Bijvoorbeeld, een ongezonde levensstijl kun je beïnvloeden, maar de opbouw van jouw lichaam, jouw DNA, kun je niet beïnvloeden. Toch hebben ze beiden te maken met hoe oud je kunt worden.

Stel, je wilt in een goede gezondheid zo oud mogelijk worden. Dan is de keuze voor een gezonde levensstijl natuurlijk vanzelfsprekend, maar ook jouw DNA, jouw lichaam vormt de basis van het geheel. Niet elk mens wordt even oud als je alleen naar DNA zou kijken en daarom is elk mens uniek.

Analyse persoonlijk DNA

Analyse van persoonlijk DNA is daarom heel interessant, want dan kun je een inschatting krijgen van hoe goed je eigen DNA is. Om je DNA te onderzoeken, is alleen een wangslijmmonstertje nodig en in Amerika is een instituut dat een uitgebreid rapport maakt op basis van jouw DNA en tevens 820.000 genen en 1592 biomarkers analyseert waardoor je alles komt te weten over jouw “lichaam”. De conclusie die daar uit voort komt, kan jou de juiste richting geven om een “nieuwe” levensstijl aan te gaan met als doel zo oud mogelijk te worden in goede gezondheid, aangezien jouw DNA vraagt om een “eigen” voedingsadvies.

Unieke oplossing uit Zwitserland

Het probleem dient zich echter aan dat je met deze informatie wel iets kunt aanpassen aan je levensstijl, maar als je deze informatie niet adequaat kunt toepassen, dan is het resultaat niet optimaal en daar heeft het Zwitserse bedrijf iDDNA een unieke oplossing voor ontwikkeld. iDDNA helpt haar klanten om ouderdom maximaal te vertragen door gericht Age Management. Dat doen ze door het eerder genoemde uitgebreide rapport voor de klant te laten opmaken en deze informatie gericht en specifiek toe te passen. Om deze belangrijke informatie uit het rapport zo goed mogelijk te benutten heeft iDDNA een speciale App ontwikkeld waar deze informatie wordt ingebracht. Elke klant van iDDNA krijgt de beschikking over deze App met alleen zijn of haar eigen informatie over hetgeen in het rapport is geconcludeerd. Het is strikt persoonlijk.

iddnaapp

Persoonlijke Voedings Coach

De App fungeert vervolgens als “Persoonlijke Voedings Coach”. Op basis van jouw DNA geeft de App 24/7 tailor made advies wat jij aan voeding dient te nemen om in topconditie te blijven. Doordat de App beschikt over Kunstmatige Intelligentie “leert” de App van jouw levensstijl, aangezien je wel eens een zakendiner, een familiefeestje of iets anders hebt wat invloed heeft op jouw gewenste doelstelling om optimaal ouder te worden. Doordat jij de exacte voedingsadviezen opvolgt, maar ook het afwijkende voedingspatroon, zoals een zakendiner of een familiefeestje in de App, leert hij van jouw levensstijl en geeft je na een afwijkend voedingspatroon direct een “detox” advies wat je weer richting je gewenste gezondheidsdoelstelling stuurt. Door deze App hoef je daarom nooit meer na te denken over wat je moet eten en drinken om in topconditie te blijven en als je af en toe iets meer eet en drinkt dan geadviseerd, dan krijg je direct een corrigerend voedingsadvies voor de dagen daarna.

De iDDNA App is heel eenvoudig in gebruik en iedereen kan er mee omgaan. Geen enkel bedrijf heeft deze high end App. Alleen iDDNA beschikt over deze unieke Age Management voedings coach, die in je handpalm past en altijd bij je is. Het is op dit moment het beste op het gebied van Age Management!

Interview met de directeur van iDDNA Nederland

Lees via deze link een interview met Bibi Mohamed. Bibi Mohamed is de directeur van iDDNA Nederland. Zij is specialiste op het gebied van Age Management en is op de hoogte van de laatste trends op dit gebied. Zij geeft haar visie over hoe je het beste Age Management kunt toepassen voor een zo hoog mogelijk resultaat en ze gaat in op de andere Anti-Aging modules van iDDNA.

Informatie

Wil je meer weten over deze high tech persoonlijke voedings coach, die jou helpt om jouw in topconditie te houden, waardoor je jouw ouderdom maximaal kunt vertragen?

Executive Business is de in Amsterdam gevestigde provider van alle iDDNA-diensten en producten voor Midden-Nederland. Vragen over de modules van iDDNA, de tarieven, het aanvragen van een brochure of het maken van afspraak voor een intakegesprek is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@executivebusiness.nl.

Ben je nu al enthousiast en wil je direct al vragen stellen of een intakegesprek inplannen, dan kun je bellen naar 085 30 326 01 of naar 06 53 89 39 98.

IDNA-logo-

Say Hello To Your Best Life!

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1