News Ticker

Lidl had een flink bedrag over voor de reclame met Beau van Erven Dorens

marslider

Bekend zijn, maakt bemind. Een vaste regel in de reclamewereld. Ook BN-ers weten dat en vullen graag hun bankrekening aan met dit gegeven. Niet alleen Gerard Joling is steeds in beeld. Ook Beau van Erven Dorens hebben we als televisiekijker rondom de Kerstdagen veelvuldig gezien in zijn gouden smokingjasje.

Reclame maken, is een aantrekkelijke bijverdienste, want Beau van Erven Dorens zal om en nabij de 300.000 euro gekregen hebben voor de kerstcommercial van Lidl waarin hij onlangs schitterde. Dat meldde mediajournalist Rob Goossens van De Telegraaf woensdag in 6 Inside. De reclame viel goed in de smaak en het zou zomaar kunnen dat Beau er een Gouden Loeki mee wint. “Dan heeft hij echt alles gewonnen wat er maar te winnen valt, maar het is hem van harte gegund“, aldus zijn vroegere Boulevard-collega Albert Verlinde.

Verlinde: “Het is ook zeker een soort revanche voor die onderbroekenreclame van heel lang geleden.”

Hij doelt op de Scarlet-reclame uit 2005, waarvoor Van Erven Dorens in zijn ondergoed poseerde. Hij won er een Loden Leeuw mee. Rob Goossens: “Daar schijnt hij 200.000 euro voor te hebben gekregen.”

De Lidl betaalt beter. “Lidl schijnt nogal genereus te zijn, dus hij zal wel heel dik gecasht hebben met deze reclame. Het kan zomaar richting de 300.000 euro gaan als hij goed onderhandeld heeft.”

Bedragen worden bijna nooit publiekelijk genoemd. “Het blijft een taboe onder BN’ers om het te hebben over de bedragen die ze krijgen.”

Het Mediamarkt-geschnabbel van 6 Inside-presentator Jan Versteegh werd niet benoemd.

Photo credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1