News Ticker

Dichterbij het Dutch Grand Prix spektakel kom je niet!

Technical Pitlane Assistant Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Dichterbij het Dutch Grand Prix spektakel kom je niet! Als Official Event Supporter maakt VolkerWessels het mogelijk om tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te werken in de pitstraat op Circuit Zandvoort! Zeg jij straks: “het waren 3 fantastische dagen”?

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

1, 2 en 3 mei 2020 is het zover! De beste coureurs van de wereld staan aan de start van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort. Meer dan honderdduizend racefans zullen op het puntje van hun stoel zitten, genietend van een spectaculaire race en de beste dj’s en artiesten van Nederland. En jij? Sta je met je vrienden in de kroeg naar een veel te klein televisiescherm te kijken? Zit je in alle rust alleen thuis voor de buis? Probeer je nog een gewild kaartje op de tribune te bemachtigen? Of.. sta je met VolkerWessels in de pitstraat?!

Jij maakt de Dutch Grand Prix in Zandvoort mogelijk!

Als Technical Pitlane Assistant werk je 3 dagen als vrijwilliger op Circuit Zandvoort en begint jouw werkdag op de officiële DGP camping. Of je hier dagelijks op eigen vervoer naartoe komt of een aantal nachten blijft slapen, dat is aan jou! Met een pendelbus word je, samen met andere DGP officials, iedere dag naar het circuit gebracht. Hier staat jouw teamleider op je te wachten en worden de taken met je doorgenomen. Je trekt de bijbehorende kleding aan en een dag vol spektakel en actie kan beginnen!

Jouw werkplek bevindt zich midden in de actie: de pitstraat! Dichterbij kom je echt niet! Op verschillende momenten per dag worden de F1 auto’s beoordeeld, onder andere op gewicht. En daarin speel jij een rol. Het wegen van de F1 auto’s gebeurt in de FIA pitboxen. Dit kan plaatsvinden tussen de racesessies door, gedurende een vrije training of tijdens de kwalificatie. Het is jouw taak om de wagens op een veilige manier te manoeuvreren richting de weegschalen. Daarnaast gebeurt er nog veel meer in de pitstraat waarbij jij je handen uit de mouwen kunt steken!

Na een lange dag staan en fysieke inspanning sluit je samen met je teamleden af en kruip je lekker je bedje in. Morgen weer een dag!

Wie ben jij?

Om de functie van Technical Pitlane Assistant goed te kunnen vervullen moet je wel wat in je mars hebben. Zo ben je secuur in je werk en gestructureerd in je aanpak. Dat kan ook niet anders als het gaat om techniek én topsport! Je krijgt energie van snelheid, dynamiek en hard werken. En er gebeurt van alles om je heen in de pitlane. Focussen dus!

Je bent gemakkelijk benaderbaar voor teamleden, teamwork staat bij ons voorop. En wij kunnen op jou rekenen omdat jij in staat bent snel te handelen, in te springen waar nodig en tegelijkertijd het overzicht niet uit het oog verliest. Doordat je initiatief toont, durft, doet en alles met een kritische en frisse blik bekijkt maak jij de DGP mogelijk!

Wat we verder nog van je vragen:

  • Je hebt affiniteit met autosport en werken op het circuit van Zandvoort tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is als een droom die uitkomt.
  • Je bent fysiek in staat de hele dag te staan en lichamelijke arbeid te verrichten; we maken lange dagen.
  • Handjes uit de mouwen! Je springt in waar nodig en bent niet vies van hard werken.
  • Je bent 1, 2 én 3 mei de volledige dag als vrijwilliger beschikbaar in Zandvoort.
  • Je bent bereid 1 instructie-/ opleidingsdag bij te wonen. De datum hiervan volgt.

Dit krijg je ervoor terug

We vragen veel, maar we hebben jou nog veel meer te bieden. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen van één van de grootste sportevents van Nederland! Een 3 daagse experience die je niet snel nog eens gaat meemaken. Dichterbij de Dutch Grand Prix en de F1 teams kom je namelijk niet!

Daarnaast ben je gedurende deze 3 dagen onderdeel van Team VolkerWessels. Dit team bestaat uit 450 enthousiaste VolkerWessels collega’s die, naast hun dagdagelijks werk als bijvoorbeeld Uitvoerder, Werkvoorbereider, Vestigingsdirecteur of Receptioniste binnen ons concern, deze 3 dagen samen met jou als vrijwilliger werkzaam zijn op het circuit! Van hospitality tot toegangsbewaking; we versterken elkaar door samenwerking.

Team VolkerWessels

Net als de specialisten van een Formule 1 team hebben de 120 verschillende ondernemingen van VolkerWessels ieder hun eigen expertise in huis. De diversiteit van al onze ondernemingen en activiteiten is onze kracht. Iedere onderneming heeft zijn eigen identiteit en cultuur. We versterken elkaar door samenwerking. Zo zijn we groot, maar toch ook klein. Samen zijn we een sterk en krachtig bedrijf dat elke dag als team weer topprestaties levert.

Solliciteren kan op Team Volkerwessels.

 

Photo by Renzopaso on Foter.com / CC BY-SA

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1